Ahojte Bol tu niekto na erazme? Kde ste boli a ako ste boli spokojní?
A ešte otázka je tu niekto kto bol na erazme a poberal aj sociálne štipendium zo Slovenska? Či sa to nejako mení a ako je to s internátom..Isto si treba zaplatiť aj m
@zeriavka ja by som zatiaľ len chcel, ale nedávno som počul v rádiu, že v Erasme nastanú koncom tohto roka zmeny - vraj bude na program prijímaných dvakrát toľko ľudí a bude im vyčlenených viac peňazí (podľa krajiny kam sa chystajú) aby sa zabránilo tomu čo sa stávalo v minulosti, že rodičia museli ešte študentom doložiť peniaze, keďže príspevky neboli dostačujúce. A aspoň čo som počul v rámci internátov UK, tak v minulosti si trebalo hľadať náhradu, ale teraz ti na tvoje miesto niekoho automaticky na ten semester dohodia... Uvidíme... A všetci moji známi ktorí boli na Erasmus si ho veľmi pochvaľovali.
@patrixxx aj mne sa marí, že som dakde počula o zmenách, ale neviem si spomenúť, že kde..že to vreckové bude vyššie v závislosti od krajiny to sa teším, že nastanú takéto pozitívne zmeny pre študentov díky za info..zatiaľ si sa ozval len ty
no neviem, za tento rok napriklad niektorym EU studentom ani nevyplatili ich stipendia este, alebo niektorym co mali na rok smluvu tak po polroku povedali , ze ak chcu pokracovat tak musia si platit uz sami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty