Uz sa niekomu stalo, ze bol u doktora/-ky kde sa musel vyzliect donaha? Nedavno som bol u urologicky, kde som si mal stiahnut slipy, a lahnut. Vsetko bolo OK kym mi nezacal tvrdnut, z toho pocitu ze sa ho bude dotykat. Kym prisla ku mne bol uplne tvrdy. S
A to si zrejme ešte nemal za urologičku pomerne mladú, dobre vyzerajúcu blondýnu Ach ako mi chýbajú prehliadky u urológa Ona nebola ako žiadna iná. Keď mi chytila vajká, vždy vedela čo s nimi robí :/
@lukas111 Šak normálne jej povedz, že si nevieš pomôcť, ona ako žena a urológ má všetky predpoklady na to aby to chápala Horšie by sa to zrejme podľa mňa vysvetlovalo mužovy
podla mna je to uplne normalne , ak by sa ti nepostavil pri peknej zene ktora ti ho bude chytat tak by som mal o tebe pochybnosti ... len tak dalej synu
je to doktorka, myslím že si za roky praxe také niečo zažila viac krát, a berie to normálne. možno akurát jej to jemne lichotí, že chlapom tvrdne z nej hoci je staršia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale i tak , sorry
ja som u urologoa v zivote nebol, to treba?