poslali ste niekedy niekomu taketo fotky? Komu? chceli by ste taketo fotky niekedy dostat? Ak ste niekedy poslali,vypomstilo sa vam to nakoniec??(zverejnene boli napr.)
vyslovene erotické fotky ani nefotím, nieto ich ešte posielať. ja fotím len tzv. "decentné akty" kde nie je vidieť tie "podstatné veci" ale sú eroticky ladené... a také som posielala napriklad priateľke
a neriešim či sa mi to vypomstí... a)v dnešnom svete kedy je photošopom možné prirobiť hlavu na akékoľvek telo je to dosť fuk ,b) na žiadnej priveľmi erotickej mi nie je vidno tvár
a hlavne, ak by som sa za svoje telo hanbila, nefotila by som sa tak...ok, daj to na net, mne je to jedno...tých pár ľudí, ktorí majú tieto fotky vedia, že mi tým nemajú ako ublížiť, skôr polichotiť
@normane na ten posledný komentár radšej nebudem reagovať, lebo by som asi napísala niečo čo by ma mrzelo, ale môžeš mi napísať dačo aj o ostatných častiach môjho tela o ktorých hovno vieš, ty veštica Sybila
@trdelniiiq ja som reagovala na to ako odpovedal na komentár @1 , takýchto kokotov zakomplexovaných homofóbnych by som fakt vraždila
@candy36 Tak napíš, čo si chcela, aspoň sa zasmejem s tvojej tuposti, obmedzenosti a blbosti Ani nevieš čo chceš písať a ideš sa tu tváriť na veľkú hrdinku, hlavne, že si malé dievčatko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
@normane
dostala
jasné že chcem, milujem odhalené mužské hrude!
a neriešim či sa mi to vypomstí... a)v dnešnom svete kedy je photošopom možné prirobiť hlavu na akékoľvek telo je to dosť fuk ,b) na žiadnej priveľmi erotickej mi nie je vidno tvár
a hlavne, ak by som sa za svoje telo hanbila, nefotila by som sa tak...ok, daj to na net, mne je to jedno...tých pár ľudí, ktorí majú tieto fotky vedia, že mi tým nemajú ako ublížiť, skôr polichotiť
aj keď teda už sa mi stalo že si ma niekto pofotil a odmietol vymazať
» www.myex.com/...
a k veci, nie nefotím, prečo aj? frajer býva o ulicu ďalej, keď ma chce vidieť nahú, jednoducho zazvoní
ale mam rad take akt artoidne fotenie dostal, poslal, nevypomstilo
a tak
nevypomstilo zatial, i ked sa zrejme dostali aj inam, ako sa mali
Ľahko šteklivé som poslala a vypomstilo sa. Raz. Ostatné razy to bolo ok.
pekne sa zabi a nešpiň nám tu vzduch
@trdelniiiq ja som reagovala na to ako odpovedal na komentár @1 , takýchto kokotov zakomplexovaných homofóbnych by som fakt vraždila