Kedysi som čítala v angličtine čosi ... Ale to bolo také že príbeh o nejakom trtkovi z neviem kadial čo prišiel neviem kde do rodiny a tam sexoval denne s dcérou tých u ktorých býval ... to bolo fajn ,inak nula bodov tieto sračky...
Zatvorila som oči a robila všetko, čo je v mojich silách, aby som zakryla to napínanie, ale bolo to zbytočné.,,Nesnaž sa to zakryť, zlato. Mám rád ten zvuk." zamrmlal...
Pôvodne som takéto niečo neplánovala čítať... Petra Neomillnerová aj Laurell K. Hamilton boli pre mňa len autorky fantasy kníh... Akurát sa obe občas rozšupnú a potom sú tie knihy 18+ a plné celkom detailných opisov. Ale nie sú tam nijaké podivné pomenovania pohlavných orgánov A stále je to pre mňa v prvom rade fantasy literatúra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ánko, čítala.
nie.
a ako @2 tie pomenovanie to je niekedy proste absurdné.
a to je asi tá posledná vec, ktorá by ma vzrušovala
No to aj "ariela mala morska vila" je viac zaujimava
Zatvorila som oči a robila všetko, čo je v mojich silách, aby som zakryla to napínanie, ale bolo to zbytočné.,,Nesnaž sa to zakryť, zlato. Mám rád ten zvuk." zamrmlal...
» 1dsexuallfrustrations.tumblr.com/post/2410702005...
ale proste neviem si predstaviť, čo za psychopatov musí také niečo písať
vlastne moja emócia z takejto literatúry je vždy len nasratosť
takze ich aj citam, a jasne, ak je dobra, vzrusujuca, zmyselna tak ma vzrusi.
nepoznam knihu..len si vyguglim