tešíte sa na tento film ? ja sa už neviem odčkat na jeho premieru, bude to podla mna velmi dobrý film,som pozerala ukážka a super to bolo, aký nazor mate na batoričku ? legenda alebo skutočnosť ? a páči sa vám pesnička od Katky Knechtovej k tomu filmu ?
LEn sa bojím aby to nebol prepadák - pretože s týmto filmom je spojených plno afér - je jasné že slováci ešte nie sú pripravený bojovať s pirátstvom - pretože aj vo svete sa dostávajú filmy ,,vonku,, pred premiérou ale vedia na to pohotovo reagovať - filmové štúdiá umiestňujú na torrenty schválne fake filmy aby si ich ľudia sťahovali a potom zistia že je to fake. A hneď má ten film obrovskú reklamu. Ale slováci na to ešte neprišli...
no ja sa na to tes strasne uz tesim... mala som ist na batoricku aj do divadla ale v tedy ked ju davali mi to neako nevichadzolo a terz ju uz nedavaju lae na film idema uz sme aj dohodnuty s kamosmi.... dufam ze to bude za to stat ale tak uz len ta legenda stoji za to tak preco ne???....a na tej legende musi byt neco pravdy bo su aj dokumenty o sude jej sluhov ..a a o tom ze mala domace wezenie tak ....
Aj ja sa teším, len ma veľmi mrzí, že kvôli tomu filmu vznikajú hádky medzi Slovákmi a Čechmi, pretože Češi vyhlasujú, že je to český film (hrá tam niekoľko českých hercov a vyrába sa to aj v Čechách) a furt sa sekajú. Takéto veci by nás v 21. storočí mali práveže spájať ako rozdeľovať, veď už len dej toho filmu je "kozmopolitý", keďže príbeh sa odohráva v Uhorsku (Maďari + Slováci)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Mno nwm nwm. .. natáčal sa film s takýmto názvom? ?? Ak hej, ,ta si ho určite nenehám ujsť
A k tej pesnicke... no nepaci sa mi, ak sa mi aj na zaciatku trochu pozdavala, teraz uz vobec hrozne sa opocuvala,... Vzade to musia pchat.