Este ma len nasere ked ma nezoberu na strednu skolu.!
Asi nespravim monitor, asi ma nezoberu na strednu skolu a uz viem!pojdem kopat kanaly sak co aspon sa nebudem nudit!ale ja by som chcela ist na strednu a potom na vysoku.Mozno keby ma zobrali tak aj noveho frajera si najdem.hehtotizto hlasia sa tam aj moj
Preco by si nespravila monitor?? TO ta az tak vystrasili v skole?? Ja som sa ho vobec nebal - lebo som vedel ze ho spravim - musis to mat v podvedomí - ked si budes hovorit ze nespravim to neviem to aj tak ma nezoberu tak sa tak aj stane- ale ked si budes verit nebudes nervozna - tak aj vysledky budu urcite lepsie - aku tym skolam - podla mna ziadna skola nie je podradna len nie kazdy ma na to aby sa dostal na tie najlepsie skoly - vsak skola nemusi tvorit 100 percent tvojho vzdelavania - mozez sa aj sama ucit co ta bavi - mna bavi grafika - precital som uz o nej stovky stran a nikto ma to neucil - a ani nebude
heh no tak ja som asi nesebavedoma ale sak co mam robit ked v podvedomi viem ze som blba...heh.ten prvy komparo v 8.rocniku som spravila na 20%.tento oficionalny komparo este newem ale uvidim .ale sak diki na povzbudenie.dakujem moc.
omg ja som monitor zrobila vpohode ano ano pride vam to divne ze 14 rocne decko robilo monitor ...osemrocne gymnazium to len mimochodom na vysvetlenie ..je to uplnee primitivne no ne uplne ale proste tak aby to zrobil kazdy takze pochybuj ze ty neurobis ..inak drzim palce ja som mala tiez stresy ..
Môj monitor bol v pohode som tak isto stresovala ako ty som sa vobec neucila a posledny den som sa rozhodla ze sa idem ucit aj primacky na skolu som musela robit z prirodopisu a urobila som ich. Proste si len musis verit nemozes hovorit ze to neurobis .Hovor si ze uz to urobili aj uplny debili tak preco by si to nemohla urobit ty ved si urcite mudrejsia ako oni a nehovor o sebe ze si blba to urcite niesi
Ja som mala tri trojky ale v osmicke som mala aj stvorku. A teraz na SS ked som sa uvedomila a zacala sa ucit tak som bola vyznamenana. A monitor som urobila matiku na 55% a solinu na 75% sa mi zda neviem to uz presne. Skola nieje vssetko svet sa nezruti ked ta nahodou nezoberu a mozes sa aj odvolat .
hh... ja som bol ten co pisal ten uplne prvy monitor co sa pisal. bol to zabijak. slovina bola katastrofalna, matika sa celkom dala. ja som aj tak nebol lepsi ako slovensky priemer , no neviem ako sa to berie teraz...
Spravila si nieco preto aby to tak nedopadlo? POrozpravala si sa s rodicmi? Co takto nejake doucko? Kamarati urcite tpmu roumeju ,tak ich popros o pomoc... proste nie akzdy vieme vsetko,ale ked sa chce dokazeme sa to naucit.
Stac ispravny pristup a nie 4 mesiace pred monitorom stresujes, halvne klud a snaz sa!
nam bola na dozore jebtiska ...a prisla riaditelka ze co sedime ako tupci,ze mame si radit kym tu neni inspekcia...tak sme radili...a inak je to lahke....slovinu sme mali cela trieda 93% a matiku tam sme si este neradili to som mal 80% tusim ....nicoho sa neboj...
ALe no ja som nestresovala ani z monitoru ani z prijimaciek a som tam kde som bola som na prijimackach v prvej desiatke... a na čo mi je to teraz? na nič lebo sa neučím a na vyysvedceni mam uz aj dvojky--- koniec 9 som mala samé 1 a monitor oboje nad 90% ale presne neviem
no ja sa ucim kazdy vecer si sadnem k tomu a budem sa tomu venovat ale sak povedzte kto nemal stres?inac davate dobre rady.len dufam ze budem sediet pri tom pravom
no ked si povies, ze nespravis tak nespravis. chces ist navysku a davas si take veci do halv. keby ma tak zobrali a keby keby bolo keby boli by sme v nebi.
aj tak ten test tam mas moznosti nie? vsak ked nebudes vediet tak budes hadat. vela zdaru
musis si verit ......ja osm sa to naucila lebo som dobre poj***** monitor ale aj tak am zobrali an gympel kam som chcela ist a teraz som tam horzne statsan .....a viete co je na to najlepsie????vsetci mi hovorili ze s takym monitorom ma tam nezoberu a ze je to tazka skola ze budem sedet len nad knihami ale opak je pravdou...zobrali ma tam .....za knihami nesedim sice nemam ciste jednotky ale myslim si ze na to ze sa vobec neucim je dobre mat len jednu trojku na vysvedcku ........ako budem mat len jednu trojku ....s fyziky som retardovana co sa tyka fyziky
kazdy sa boji monitoru,i ja som sa bala a viem ake to bolo...i ked tam boli ucitelia z inych skol, v poho sa radilo a aj ucitelia radili a urcite ta na strednu zoberu,ked zobrali mojich spoluziakov s 3 zo spravnia a s monitorom pod 40%... nemas sa coho bta,len si ver!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a prijmacky sa uz nerobia?
Stac ispravny pristup a nie 4 mesiace pred monitorom stresujes, halvne klud a snaz sa!
nič sa neboj, aj nás strašili a nakoniec to bola úplná pohodka.. keď vieš opisovať na písomkách, tak monitor zvládneš tiež
aj ked monitor napíše asi každý...nad tých 50%
a znievsku poznám aj ja som tam scela ísť aj ma zobrali ae nešla som tam..
SVINE JEDNE!
hlavne bud v klude a nepanikar
aj tak ten test tam mas moznosti nie? vsak ked nebudes vediet tak budes hadat. vela zdaru