@Tenario myslel som že tam budeš mať niečo horšie skús nové ovládače z netu, vyskúšaj na vistu aj na xp čo sú, mne na booku extra slabá grafika tiež trochu blbla na sedmičke síce nepadal ale pri prehrávaní videa tahalo cpu na 100% teda hučal potom aj ventilátor a na filmy to bolo nepoužiteľné
V prvom rade si stiahni nove ovladace od sietovej karty (pripadne wifi). Toto sa stavalo aj mne, tie Microsoftacke drivery na siet, stoja za prd. Na grafiku tiez, ale to sa da preglgnut..
suhlasim s vacsinou..ehm graficka karta,sitovky..stiahni ovladace znova...spoluziakom to robi castko vacisnou ked hraju hry...mne len raz ked som sa hrala so spravou suborov ale ked uz tak ked mu zacne svihant somtak som hned na linuxe a ptom sa umudri
@tommyhot kusok sa snazim kedze by som mala skoncit jak informaticka ked dostudujem a ehm oproti spoliuziakom neiktorym mozzem povedta ze mi to aj celkom ide teda ale na @charlottkkaa /u nemá nik
Aj ja som mala to isté,preinštalovali mi win. a teraz už len na sekundu zamrzne a vypne sa.Pár sekúnd ho nemôžem zapnúť...stane sa mi to vždy keď sťahujem alebo keď pozerám youtube
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
*bsod-blue screen of death.
co tak si precitat co tam pise?
2 máš zle nastavený bios
3 stare ovladače
4 slabý - starý zdroj
a dalsie možnosti musi vidieť niekto čo sa tomu rozumie nech si nechciac nezničí PC