Ahojte, trapi ma jedna vec ...dakedy som bol dost hanblivy a teraz sa to viac a viac zlepsuje ale mam minimalne skusenosti, nemal som vztah, max som mal par bozky a nič viac, neviem aky byt vo vztahu a neviem či by to dotyčnemu dievčatu vadilo az sa najde
tak ked ta bude mat rada, tak to prezije, ze si este nemal vztah. ani jej to nemusis vesat na nos, sak ona to zisti, ked budes v posteli drevo, ale na tom sa da v pohode pracovat, len treba vnimat, na co reaguje a co sa jej paci.
a aky byt? co ti poviem, uz som stara. bud gentleman, staraj sa o svoj vyzor, davaj si pozor na svoj slovnik v pritomnosti damy, precitaj si nejake zaklady z etikety, nechod obleceny ako stokar, pekna kosela vsetko isti. otvor jej dvere, ked ju zoberies na veceru, odsun jej stolicku. kompliment nikdy nikoho nezabil, ale radsej bud decentny, ako nechutne explicitny a slizky. celkovo na zeny plati, ze im treba nacuvat a treba si vsimat naznaky, lebo zena ti malokedy nieco povie na rovinu a chlap malokedy pochopi, dokial mu nieco na rovinu nie je povedane. bud pozorny, ale nebud overly attached a otravny. rovnako rozumej, ze za to, ze si mily na zenu, ti nie je dlzna sex ani nic take, neplad o friendzone, to je strasne antisexy.
Môj bývalý nemal vôbec žiadne skúsenosti so ženami skôr ako ma spoznal.
Nevadilo mi to, skôr naopak celkom také výnimočné mi to prišlo.
Prvý bozk, prvé rande, prvé všetko bolo pre neho skutočne prvé.
Určite ťa to neobmedzuje na vzťah sa vlastne ani nedá nijako pripraviť, každý partner je iný, takže je jedno či máš nejaké skúsenosti s partnerským vzťahom
zeny sice pisu, ze im to nevadi, ale ver mi, ze VADI...proste fejkni, ze si uz mal niekolko slecien, a budes to mat lahsie....btw tak som zbalil moju prvu, proste som sa hral na frajerika, ale pritom som bol panic jak ty....a vies co, mozno to aj zistila, ale nijako jej to nevadilo, lebo ked je zena zamilovana odpustila by ti, aj keby si ju mlatil o zem a sikanoval (tym ale nechcem povedat, aby si to robil!!).
A to plati aj o starsich zenach, proste furt rob zo seba muza, co je skuseny vo vztahoch, a budu ta brat vaznejsie zeny
Pozri, základ je nemať vzťah len pre to aby si mal vzťah, to ťa akurát tak zdegeneruje. Nauč sa byť spokojný taký aký si, je jedno či si mal vzťah, alebo nie, ak príde človek s ktorým si sadnete a budete si rozumieť už pred vzťahom a ty sa pri tom nebudeš len hnať za tým aby sa stal tvojím partnerom aj prvý vzťah môže byť tým najdokonalejším v celom živote. Je to klišé ale je to naozaj pravda naučiť sa byť najprv spokojný sám so sebou inak si zaćneš vzťah, lebo sa cítiš sám a pre ten vzťah stvoríš plno sebaklamov a kktín aby si pôsobil tak ako si predstavuješ, aby niećo prebiehalo tak ako si predstavuješ a podobné sračky- Ak si proste doteraz śam zhanblivosti, tak v prvom rade sa zamysli nad tým, či by si nechcel byť radšej sám zo svojho vlastného rozhodnutia aby si si tú samotu aj užil a nie v nej akože trpel pre pár hlúpych predstáv o živote.
ak uzenu chces, tak sa spravaj. ak chces damu, tak bud gentleman. ak chces klamarku, bud klamar. ak chces slepicu, tak sa hraj, ze si macho. je to o osobnej chuti.
@13 strašná blbosť mňa napr. dosť desia chlapi, ktorí mali veľa vzťahov a sú skúsení ako..nenavyberám si..lebo dnes už málokto je taký nepoškvrnený ..ale keby sa dá, tak uprednostním týpka, ktorý vzťah ešte nemal a je panic ...takže hentakými vymýšľanicami by si ma rozhodne chalan nezískal
@karlotiskot a inak radim praveze nemlatit zeny, to si si zle vysvetlil a uplne prekrutil moju myslienku, ale vzhladom k tvojmu podpriemernemu IQ ma to ani neprekvapuje
@karlotiskot ach, tie tvoje intelektualne exkrementy....ako taky hrozny clovek ako ty vobec dokaze existovat? nema ta rada tvoja vlastna matka alebo co?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a aky byt? co ti poviem, uz som stara. bud gentleman, staraj sa o svoj vyzor, davaj si pozor na svoj slovnik v pritomnosti damy, precitaj si nejake zaklady z etikety, nechod obleceny ako stokar, pekna kosela vsetko isti. otvor jej dvere, ked ju zoberies na veceru, odsun jej stolicku. kompliment nikdy nikoho nezabil, ale radsej bud decentny, ako nechutne explicitny a slizky. celkovo na zeny plati, ze im treba nacuvat a treba si vsimat naznaky, lebo zena ti malokedy nieco povie na rovinu a chlap malokedy pochopi, dokial mu nieco na rovinu nie je povedane. bud pozorny, ale nebud overly attached a otravny. rovnako rozumej, ze za to, ze si mily na zenu, ti nie je dlzna sex ani nic take, neplad o friendzone, to je strasne antisexy.
Nevadilo mi to, skôr naopak celkom také výnimočné mi to prišlo.
Prvý bozk, prvé rande, prvé všetko bolo pre neho skutočne prvé.
ja by som ti poradil asi len ze bud vnimavy, citlivy a sam sebou tak aby si nenarusal vnimavost a citlivost
A to plati aj o starsich zenach, proste furt rob zo seba muza, co je skuseny vo vztahoch, a budu ta brat vaznejsie zeny
ak uzenu chces, tak sa spravaj. ak chces damu, tak bud gentleman. ak chces klamarku, bud klamar. ak chces slepicu, tak sa hraj, ze si macho. je to o osobnej chuti.