Viete čo, to je už úplne strašné. Pravdepodobne nie som prijatá, ale potrebujem to mať oficiálne lebo mam zápis na inú školu kde je treba zaplatiť školné, no stále nejaká mala dušika na FMK je a neviem sa teda pohnúť.
V pondelok som sa na študijné dovolala, vraj posielali v pondelok posledné rozhodnutia a zápisy budú aj neskôr pre tých, kt. dostanú rozhodnutie az po zápise - v utorok a pre tých, ktorí príjmu ponuku na externé štúdium. Povedali mi, že mám čakať, no nech sa nehnevajú ale je preboha štvrtok a stále žiadna odpoveď?
Aj toto je vizitka tej školy...a vôbec, na tvojom mieste by som sa im na to vykašlala. Aj tak je kravina celé posielanie poštou. Normálne školy to majú všetko elektronicky podchytené takže rozhodnutie si nájdeš buď na internete alebo v mailoch a potom to posielajú poštou ale výsledok vieš ešte skôr ako ti príde dopis. Ja som mala s UK BA nie veľmi dobrú skúsenosť- Pozvánka mi prišla na 1:30 a na študijné som dva dni vyvolávala a nikto nedvíhal, ja som nevedela či tam zabudli dať nejaké číslo alebo mali čas v zlom formáte a nechcela som kvôli tomu, že oni v tom majú bordel zmeškať skúšky. Kamaráti to isté. Tento rok som si so slovenským školstvom užila až až...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov