@sabnacke myšlienka je značne rasistická a ja som hlboko proti akémukoľvek rasizmu. Možno je to práve preto, že mám 26 a nie 19 ako ty. A jednoznačne som proti hádzaniu všetkých do jedného vreca. Len pre informáciu, veľmi dobre poznám a chápem problém, ale rozhodne sa to nedá riešiť streľbou alebo čímkoľvek podobným.
Pre mňa je táto diskusia jasne rasisticky zameraná. @admin
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h pod hradom je cigánska osada, podľa očitých svedkov tam tie malé hovná podpaľovali trávu, z ktorej sa neskôr chytil celý hrad
@adsy tie kurvy nám zničili jednu z najkrajších pamiatok ktorú sme mali a máme sa nad tým len tak povzniesť, lebo by to bol rasizmus?!?!?! je pekné mať svoje morálne zásady, ale zapierať fakt, že tie špiny nerobia nič len ničia a nikto s tým nič nerobí, len ich ďalej podporujeme, je choré... to nie je rasizmus... keby takto žili aj bieli ľudia, tak budem odsudzovať aj ich....ale prečo keď bieli vedia žiť normálne, oni nevedia??????? predpokladám, že si zo západu... veľmi by som ti priala každý deň cestovať v MHD 20 minút vo vôni riedidla spojenej s niečím spáleným, hnijúcim a zapáchajúcim na celú električku. veľmi ti prajem každý deň chodiť cez mesto s tým, že sa na teba lepia cigánske deti, ktoré žobrajú a keď im nechceš dať drobné ešte ti povedia "ale šak máte peňáze dajte nám"... veľmi ti prajemm zažiť ten pekný pocit keď ideš večer (o siedmej domov) a prepadne ťa niekto nafetovaný kvôli 3 eurám.... spolužiačku doriadili na ksichte tak, že bola fialová s rozbitými ústami asi mesiac......kvôli kabelke dopiči..... veď to je nenormálne
ten obrázok (všetci vieme, že to je fotomontáž ale zmysel je vo vyjadrení myšlienky) je jasne rasisticky orientovaný a nemusím dlho hádať, kto sa na včerajšiej udalosti "zviezol" aby podporil svoje "idey".
Tiež som si povedala "Tie kurvy špinavé" pretože je dokázané, že tam tie detiská podpaľovali trávu a tým sa chytil hrad. Ale nemám rada hentak ladené materiály pretože je citíť, že niekomu to doslova vyhovuje.
K tomu strieľaniu, treba riešiť príčiny, nie následky.
@adsy to nie je rasizmus môj zlatý, to sú roky prežité pri cigánskej osade, to sú mesiace strávené pri Luníku, to sú kilometre strávené v autobuse v pomere biely čierny 1:20, to sú momenty v supermarketoch, kedy som skoro zmlátila tie hovadá keď mi ťahali tašku.
niekto to nazve rasizmom (dotyčná osoba ešte zrejme nemala tú česť stáť tvárou v tvár cigánskemu Mordoru Luník 9), iní povedia, že je to zdravý rozum.
@klaudiqaaa jaj, takže ja som zo západu áno? To mi je pre mňa novinka
@sabnacke Košice mám prejdené od hora dole A viem veľmi dobre ako to tam chodí, ale myslieť si, že ste jeidný je prinajmenšom vemi mylné
A ako tu povedalo pár ľudí, treba riešiť príčinu a nie následok. Kým neodstrániš príčinu tak sa následok stále bude tvoriť. A to, že je ich veľa a že sa správajú ako sa správajú má svoje príčiny. A príčinou sme mi sami, resp. naši politici, ktorý im dali všetko zadarmo. oni sa to len naučili perfektne využívať. Ako povedala @ragdoll a @ssnehulienka
@adsy nehovorím IBA o KE, hovorím AJ o KE. Cigáň je stále cigáň a je jedno či je z Brezna, alebo z Luníku. Nedokážu sa prispôsobiť dlhé roky, platíme na nich majland z našich daní, stavajú sa im byty (ktoré sa nedajú ani dostavať, pretože priebežne chodia kradnúť na stavby týchto bytov), nevedia sa správať ani v autobusoch. Toto sú gény, veľmi chybná a zlá DNA zakorenená hlboko v ich kočovnom živote. Ponúkali im prácu a odozva? Málilo sa im a vraj budú radšej sedeť doma a poberať dávky. Príčiny pochádzajú z čiac minulých generácií, to nie je riešiteľné, ale ak ich necháme devastovať túto krajinu, po nás tu neostane nič. Ale ak sa ti páči budúcnosť v menšine, nech sa páči.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ide o myšlienku, ktorá je tou fotomontážou vyjadrená, a nie len o myšlienku ale situáciu, ktorá sa udiala.
no špiny, čo ti poviem.......
Pre mňa je táto diskusia jasne rasisticky zameraná. @admin
@adsy tie kurvy nám zničili jednu z najkrajších pamiatok ktorú sme mali a máme sa nad tým len tak povzniesť, lebo by to bol rasizmus?!?!?! je pekné mať svoje morálne zásady, ale zapierať fakt, že tie špiny nerobia nič len ničia a nikto s tým nič nerobí, len ich ďalej podporujeme, je choré... to nie je rasizmus... keby takto žili aj bieli ľudia, tak budem odsudzovať aj ich....ale prečo keď bieli vedia žiť normálne, oni nevedia??????? predpokladám, že si zo západu... veľmi by som ti priala každý deň cestovať v MHD 20 minút vo vôni riedidla spojenej s niečím spáleným, hnijúcim a zapáchajúcim na celú električku. veľmi ti prajem každý deň chodiť cez mesto s tým, že sa na teba lepia cigánske deti, ktoré žobrajú a keď im nechceš dať drobné ešte ti povedia "ale šak máte peňáze dajte nám"... veľmi ti prajemm zažiť ten pekný pocit keď ideš večer (o siedmej domov) a prepadne ťa niekto nafetovaný kvôli 3 eurám.... spolužiačku doriadili na ksichte tak, že bola fialová s rozbitými ústami asi mesiac......kvôli kabelke dopiči..... veď to je nenormálne
Tiež som si povedala "Tie kurvy špinavé" pretože je dokázané, že tam tie detiská podpaľovali trávu a tým sa chytil hrad. Ale nemám rada hentak ladené materiály pretože je citíť, že niekomu to doslova vyhovuje.
K tomu strieľaniu, treba riešiť príčiny, nie následky.
niekto to nazve rasizmom (dotyčná osoba ešte zrejme nemala tú česť stáť tvárou v tvár cigánskemu Mordoru Luník 9), iní povedia, že je to zdravý rozum.
1. ziskat od ukrajiny podkarpatsku rus
2. prestahovat vsetkych neprisposobivych na podkarpatsku rus
3. vratit podkarpatsku rus ukrajine
4. zavriet hranice a zaviest vizovu povinnost
(ospravedlnujem sa vsetkym, co chodia na ukrajinu nakupovat)
a je tam gramatická chyba
@pudingac rasizmus nie je iba o diskriminácii nejakej rasy.
@alpanu to je strašne pekné spíšeme referendum..
@sabnacke Košice mám prejdené od hora dole A viem veľmi dobre ako to tam chodí, ale myslieť si, že ste jeidný je prinajmenšom vemi mylné
A ako tu povedalo pár ľudí, treba riešiť príčinu a nie následok. Kým neodstrániš príčinu tak sa následok stále bude tvoriť. A to, že je ich veľa a že sa správajú ako sa správajú má svoje príčiny. A príčinou sme mi sami, resp. naši politici, ktorý im dali všetko zadarmo. oni sa to len naučili perfektne využívať. Ako povedala @ragdoll a @ssnehulienka