chodím síce iba k najbližšej rodine, ale podľa mńa je to strašne debilné. tak už tú voňaFku dám, aby sa nepovedalo, ale voda je sedlácka. a čudovali by ste sa- stále mi dávajú prachy! no nechoc tam...
ako ja neviem ci to len tu sa nasla hrrstka tych ktorich to nebavi alebo co...napr. my sa niekedy oblievame aj ked nieje velka noc...a ked sa to tak vezme tak gulovacka je to iste co oblivacka a nikto na to tolko nepinda
som na to moc lenivy a navise mam s niektorymy porobene dohody ze ak ich neoblejem tak dostanem nieco pre mna vyhodne (od segry cigarety od kamosky pivo druha ma pozvala na poldeci ) takze sa mi to celkom oplati ani sa namahat nemusim...
Každý rok upletiem korbáč a chodím do domov (väčšinou známych kde oblejem a vyšibem všetky dievčence. Potom si vypýtam stužku na korbáč a tá posledná dievka sa už ani nemá čoho báť, lebo ten korbáč je tak obviazaný stužkami, že sa ohne lol, no ale tento rok som nejaky prechladnutý, dúfam, že to zvládnem v pohode...
Kde bolo, tam bolo, zila raz moja starka v jednej liptovskej dedinke pri svojich rodicoch(chvalabohu este stale je nazive). Pisali sa 50. roky a ona mala asi tak 15. Prisiel Velkonocny pondelok, a samozrejme prisli za nou kupaci. Dvere vsak otvoril jej otec a riekol: ,,Mili chlapci vitajte, ale moju dceru ziadnou vodou oblievat nebudete, pretoze dievca nie je ziadna krava. Pekne parfinom pofriekat, ako to robia v Nemecku(zil tam totiz niekolko rokov a galantnost nemcov sa mu zapacila-samozrejme, ked nemyslime na 2 sv, vojny). Suhaji svarni vsak vonavky nemali, tak museli ist domov. A moja starka na tuto velku noc spominala ako na najkrajsiu, ale tych chlapcov jej bolo predsa len luto. Co sa tyka man ja tento zvyk tiez nemam rada. Este, keds om bola mala , tak hej. Uz teraz mam nervy, ked mi zavolal ujo, ze ma zajtra pride zliat. AAle ja na taketo blbosti nemam cas, ja musim pisat dipl. Poooooomoc mne je z tohto zvyku zle.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
veď už si veľkýýý
UDRŽIAVAM ZVYKY! yop, SOM SLOVENSKÉ ZLATO