tak a teraz k teme vstupni poplatok,noclazne,stravne,vstupne aby si mohla tam pracovat na farme platis len raz potom uz nemusis,neviem ci je platena letenka.....
+takze zarobis nieco
-ale treba si spocitat prvu polozku
a potom kukat na visledok.....
anglicky netreba vediet lebo zbieras jahody asi a tam ta neplatia od kecania ale zberu....
nie zber, ale predavacka v obchode s cukrovinkami a kamoska ako barmanka , plat 700eur, noclah a strava zadarmo, letenku si platime, na dva mesiace... mam pochybnosti, chcem si byt na sitom ze to je seriozna agentura...ty mas s nou dobre skusenosti?
PS: moja setrenica išla s jednou agentúrou do Grécka predávať suveníry do nejakého obchodného centra a skončila v bare predávaním chlastu . len neviem meno agentúry.
aj etga je z bratislavy, preboha.... prosim ta, nemohol by si napisat tej tvojej sesternici? nech ti povie, co presne za podvodnicku agenturu to bolo...
preboha v BA sú ich tisíce. čo ale nič nemení na tom že prácu jej zohnali. ona samozrejme fajnovka sa v ten deň ako tam prišla otočila naspäť a išla domov. práca ako práca nie?
no dobre tak som jej teda volal a bola to ETGA. tak ti tlmočím jej názor na túto agentúru a to je že podmienky na ktorých sa dohodli nezodpovedali skutočnosti. ale hovorím ona je fajnovka hovorila že by si sa mohla mrknúť na agentúru Prostaf. tak neviem. odkaz som odovzdal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
tak a teraz k teme vstupni poplatok,noclazne,stravne,vstupne aby si mohla tam pracovat na farme platis len raz potom uz nemusis,neviem ci je platena letenka.....
+takze zarobis nieco
-ale treba si spocitat prvu polozku
a potom kukat na visledok.....
anglicky netreba vediet lebo zbieras jahody asi a tam ta neplatia od kecania ale zberu....
a kanclu maju v stu a pohovor robis cez skype z osobou ktora ta bude zamestnavat nakolko asi ona ta bude platit....
a ked som tam bol ja tak cez pocitac sme mali prezentaciu farmy kde sa mal konat zber....
a viac neviem onej povedat lebo som chcel zber a tie podmienky co som napisal ma nepresvedcili aby sa mi to oplatilo....
a ak to chces vediet presne tak nemam potuchu lebo niesom zamestnavatel a ani som prenich nepracoval ako predavac.....
ale je tu este jedna moznost nechod tam a budes mat o starost menej......