zdravím všetkých itčkarov a všetkých ktorí sa vyznajú v pc. Preinštaloval som windows na mojom ntb(asus x54c) manuálne som musel doinštalovavač ovladače. Ale jeden ovladač mi vôbec nejde nainštalovať nie je ani v ponute windows update ani na stránke výrob
@77hanes77
díki za pomoc už som to nainštaloval ale mám ešte ten spomínaný problém z prostredím Aero. Keď tám diagnostiku. Je tam takýto výsledok:
Aktuálna videokarta môže podporovať rozhranie Aero v prípade, ak je ovládač kompatibilný s modelom WDDM (Windows Display Driver Model). Obráťte sa na výrobcu počítača alebo videokarty a požiadajte ho o poskytnutie ovládača kompatibilného s modelom WDDM
Otvor Ovládací panel (Controls Panel)- správca zariadení (device manager) - rozklikni zobrazovacie adaptéry (display adapters), urob screenshot, uploadni to na nejaký server (trebárs tinypic.com) a hoď to sem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Nemá to žiaden vplyv na GK.
Ovládače nájdeš tu : » www.asus.com/Notebooks/X54C/...
díki za pomoc už som to nainštaloval ale mám ešte ten spomínaný problém z prostredím Aero. Keď tám diagnostiku. Je tam takýto výsledok:
Aktuálna videokarta môže podporovať rozhranie Aero v prípade, ak je ovládač kompatibilný s modelom WDDM (Windows Display Driver Model). Obráťte sa na výrobcu počítača alebo videokarty a požiadajte ho o poskytnutie ovládača kompatibilného s modelom WDDM
Ak áno, môžeš mať vypnutú službu "motívy"
co tam mas? nieco ako "Standard VGA Graphics Adapter"?
tak to neviem, ako to zistím či mám nainštalovaný ovladač GK? alebo konkretnu značku GK?
nie, vyriešilo sa to tvojou radou. Dík