Taká otázka/ky na zamyslenie. Myslíte si, že je možné nejako upozorniť a zjednotiť tie slušné, kvalitné a etické blogy? Nejako ich ukázať návštevníkom a povedať im niečo v zmysle "Aha, tento blog vás určite nebude poburovať.".
Ak by aj boli zjednotené
@bluepanter napriklad tak, ze spravime eticky kodex birdzovskych blogerov a ludia budu moct vstupit do nejakeho klubu etickych blogerov a budu sa musiet riadit pravidlami ze su slusni a tak?
@1 napríklad aj tak...to by sa mohlo týkať celého Birdzu.
Aj keď som to myslel globálnejšie na hocijakého bloggera bez ohľadu na krajinu (ale keďže som to písal slovensky, tak asi len Slovákov a Čechov by sa to týkalo)
isto by som do takého klubu nevstúpil... občas je nejaký ten vulgarizmus vhodným okorenením dobrého blogu. ale pripúšťam, že medzi nami môžu byť takí ktorí by do toho šli všetkými desiatimi a nezazlievam to samozrejme
@6 vulgarizmy kľudne, ale viack ako 50% slova vyhviezdičkovaného
aj ja mám rád blogy, kde sa nájde napríklad na 100 slov tak jeden vulgarizmus vhodne uložený, ale kde je každé slovo, tak to fakt nemusím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Aj keď som to myslel globálnejšie na hocijakého bloggera bez ohľadu na krajinu (ale keďže som to písal slovensky, tak asi len Slovákov a Čechov by sa to týkalo)
aj ja mám rád blogy, kde sa nájde napríklad na 100 slov tak jeden vulgarizmus vhodne uložený, ale kde je každé slovo, tak to fakt nemusím