Ahoj,
máte skúsenosti s pobytom v spoločnej (mužsko-ženskej) saune? Máme s priateľom v pláne do jednej takej ísť, problém je v tom, že mi tvrdí (ja som v takejto saune ešte nebola), že hoci síce ženy často nosia plavky, nie sú tam potrebné. Po dosaunovaní
myslim ze to zavisi od konkretnej sauny...co som bol v besenovej, tak tam myslim oblecenie bolo priam zakazane smiley: s tym ze do sauny sa chodilo v plachtach a bazen bol rieseny tak ze sa tam striedali ludia co sa poznaju, a okoloiduci ich pochopitelne neocumovali. ked si predstavim potit sa v 90tke v plavkach, asi to hadam ani nie je moc zdrave, ale to je len moj nazor
ver mi bez tych plaviek ti bude lepsie, neboj, myslim si ze nik neznamy ti tam aj tak nepojde (aj ked mozno preto ze henten ochladzovaci mal tak 2 stupne a furt don lad sypali) pripadne aj ked hej tak sa kazdy otoci inym smerom, tam sa nahota nejak extra neriesi
do sauny sa chodi v plachte pokial viem a ked tak sa ide potom pod sprchu.. hocijaky tesny kus oblecenia tam dokaze narobit sarapatu, nedajboze budu mat este nejake kovove casti
Vôbec netvrdím, že mi vadí, pýtam sa, aké to je. Keďže som zvyknutá na plaváreň, kde sa niektoré ženy pred ostatnými ženami všemožne zakrývajú, som mierne prekvapená tým, že v saune sa to už tak neberie. Netúžim sa baliť do plaviek, iba sa chcem informovať a vyhnúť fau as.
@lorelaivictoria vo vacsine saun su plavky zakazane, skratka ti daju velku plechtu/nepriesvitnu samozrejme a tou sa ovinie ako len chces. jednoduche nie? prva cast tvojej otazky.
druha cast. ono to nie je ako v armade ze 10 vojacci teraz budete 13 minut v 100 stupnoch a nasledne seci naraz vonku a minutu budete o ochladzovacom bazene ......
postupne ludia vychadzaju zo sauny a vchadzaju kedy len chcu, no a co sa toho bazenika tyka vacssinou sa tam zmesti jeden clovek, ten sa tam ponori mozno na 10/20 sekund, najvacsi blazni maximalne minutu.. ta voda tazko odhadnut ale myslim ze ma okolo 5/6 stupnov DD zhruba v takej vode plavali ludia v titanicu, aj trenovany chlap by v takej vode do 20 minut zamrzol.. cize tam sa ponori clovek jeden na 20 sekund a takto sa tam striedaju, v ziadnom pripade tam teraz nie ste vsetci holi vedla seba moj boze dievca zlate .. ale ked v tom bazeniku si ci uz ty alebo iny clovek tak vtedy ked tam vlieza, vylieza ho samozrejme mozu ostatni vidiet naheho ale samozrejme 99 percent ludi dodrzuje nejaku moralnu etiku a nikto nikoho neocumuje..
@meryleennroll myslim, ze aj kvoli bezpecnosti, kedze je to synteticky material a boh vie jak sa sprava pri 100 stupnoch a ako nato zareaguje koza
Ked chces budes v plachte a do bazenika pojdes ked tam nikto nebude alebo nemusis do neho nutne ist
to mi pripomenulo J.Biel ako nadávala v jednej americkej šou, že Rakúšania sú humusáci, lebo do sauny sa jej vrútili dvaja rakúski chlapci úplne nahí a že nočná mora ona bola vraj v papučkách, bikinách a s uterákom. tí neposlušní chlapci toto urobia, že vraj kto má byť zvedavý na ten ich prales či sa chce alebo nechce tak si každý všimne iné pohlavie. bežne aj vo filmoch má to pobaví, keď nejaký herec počas posteľovej scény odchádza a oči mu smerujú pri odchode hádajte, kde presne na prsia ženy. tak spoznáte, že žena bola vo filme skutočne nahá oklamať sa to proste nedá.
viem, že ked sme chodili v škôlke do sauny tak sme tam bývali nahí a ked som bola teraz v saunovom svete tak všetci boli v plachtách a do sauny sa väčšinou vyzliekli,lebo ved to sa má, ale niektoré individuá ešte aj do toho bazéna išli v plachtách to mi pripadalo divné už
môj dedko má takú saunu, je zmiešaná, plavky sa nenosia, ľudia sa skôr divne pozerajú na ľudí s plavkami ako nahých...všetci majú poväčšinou na sebe plachty alebo uteráky, čo tam dostanú...v saune majú plachty iba niektorí a v bazéne nikto...
(je v Petržalke keby ste chceli dojsť, nech spravím reklamu )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
druha cast. ono to nie je ako v armade ze 10 vojacci teraz budete 13 minut v 100 stupnoch a nasledne seci naraz vonku a minutu budete o ochladzovacom bazene ......
postupne ludia vychadzaju zo sauny a vchadzaju kedy len chcu, no a co sa toho bazenika tyka vacssinou sa tam zmesti jeden clovek, ten sa tam ponori mozno na 10/20 sekund, najvacsi blazni maximalne minutu.. ta voda tazko odhadnut ale myslim ze ma okolo 5/6 stupnov DD zhruba v takej vode plavali ludia v titanicu, aj trenovany chlap by v takej vode do 20 minut zamrzol.. cize tam sa ponori clovek jeden na 20 sekund a takto sa tam striedaju, v ziadnom pripade tam teraz nie ste vsetci holi vedla seba moj boze dievca zlate .. ale ked v tom bazeniku si ci uz ty alebo iny clovek tak vtedy ked tam vlieza, vylieza ho samozrejme mozu ostatni vidiet naheho ale samozrejme 99 percent ludi dodrzuje nejaku moralnu etiku a nikto nikoho neocumuje..
Ked chces budes v plachte a do bazenika pojdes ked tam nikto nebude alebo nemusis do neho nutne ist
(je v Petržalke keby ste chceli dojsť, nech spravím reklamu )