Zdravím, tento rok mám nastúpiť do 1. ročníka bakalárskeho štúdia na UCM v Trnave, odbor etnológia. Vôbec ale neviem, čo mám robiť - niekde som čítal že nejaký zápis je 2.9, lenže ja som bol už 4.6, vyplnil som si index a podobne. Okrem toho som nevyfasov
Ten zápis 2. 9. je pravdepodobne pre tých, ktorí sú vo vyššom ročníku, teda nenastupujú do prváku ako ty.
Čo sa týka ISICU - ZAVOLAJ si tam rozhodne, lebo mne ho urobili asi na "tretí pokus". Inak by mali všetko ohľadom tých vecí (ISICU, zápisu...atď) písať na stránke.. a áno je tam bordel, ale až tak zle mi tam nebolo
hmm, no zatiaľ som sa dozvedel, že som asi jediný, kto nemá medzi profesormi kamaráta alebo príbuzného no nič, zatiaľ som sa dopracoval ku tomu, že v priebehu týždňa tam musím skočiť, vybrať si ISIC kartu, zaregistrovať sa do AiDS, kde sa zároveň aj dozviem potrebné informácie o predmetoch, tak?
ak náhodou už niekto tam študujete, nenapíšete sem ako to tam funguje, či sa tá škola dá zvládnuť- uvažujem o prestupe z STU.. nepýtajte sa prečo ani sa nepozastavujte, je to tak ako to je...tu len zisťujem nejaké info o škole, odbore ktorý ma zaujíma a nechcem len čítať tie omáčky na oficiálnych stránkach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Čo sa týka ISICU - ZAVOLAJ si tam rozhodne, lebo mne ho urobili asi na "tretí pokus". Inak by mali všetko ohľadom tých vecí (ISICU, zápisu...atď) písať na stránke.. a áno je tam bordel, ale až tak zle mi tam nebolo
a inak urcite si tam zavolaj, zbehni, zisti si poriadne. a necakaj rozvrh skor ako den pred zacatim skoly