mne bolo povedane, ze na tychto vselijakych kultuorologickych odboroch na FF vacsinou uspievaju gymnazisti a potom absolvensti tych roznych pedagogickych strednych skol (presny nazov neviem)...ale myslim, ze v podstate by sa tam dalo ist aj z elektrotechniky, ked sa clovek douci vsetko, co treba z nauky o spolocnosti
no ja som chodila na OA, tak sa bojim či by som tam nemala problémy. Videla som že jedna výška predlžila termín na podanie prihlášok práve na tento odbor. Tak som rozmýšlala že by som sa tam prihlásila, keby som sa nedostala na výšku, ktorú chcem.
mas to uplne jedno, na aku skolu si chodila, pokial ta vzali a zvladas to tam..ja tam chodim a pojdem uz do druheho rocnika...su tam rozni ludia, aj kadernicka- je to moja kamoska a ide jej to...vyhodu vsak maju ti,ktori chodili fakt na ten gympel ako ja...ale na znamkach sa ti to neodrazi,vsetko sa da doucit...ked zozenies vhodne skripta a poznamky
máte radi slovenský folklór a hľadáte možnosť ako sa v tejto oblasti realizovať a mať možnosť prezentovať to, čo je nám folklóristom srdcu najbližšie? Ak áno tak Vás radi privítame v našom kolektíve JankoHrasko.sk (www.jankohrasko.sk).
Ozvite sa nam na redakcia(zavináč)jankohrasko.info.
študujem na hotelovej akademii a velmi chcem ist do ba na etnologiu mam šancu sa tam dostat je podmienka maturita s niektorých predmetov tochto roku ak mi vie niekto pomôcť prosim odpište mi dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
máte radi slovenský folklór a hľadáte možnosť ako sa v tejto oblasti realizovať a mať možnosť prezentovať to, čo je nám folklóristom srdcu najbližšie? Ak áno tak Vás radi privítame v našom kolektíve JankoHrasko.sk (www.jankohrasko.sk).
Ozvite sa nam na redakcia(zavináč)jankohrasko.info.
Ďakujeme.
..uz so mto opakovala viackrat- pozri si zameranie jednotlivych katedier