Ľudiaaa....pomoooc.... hlavne tí, čo študovali/študujú na Eube a majú toto za sebou....predtermín z VET-ka....je logické a rozumné si ho dať? Je naozaj omnoho ľahší ako riadny termín? alebo je to zrovna tá výnimka??? Podeľte sa so svojimi skúsenosťami :
ja som sice nemala predtermin,ale hned prvy riadny termin.. tiez sa vravelo, ze cim neskorsi termin, tym tazsia skuska,ale teda nemala som dake extra lahke otazky na pisomnej casti.. a treba vediet vsetko,lebo ta pisomna mozno bude lahsia,ale na ustnej si uz tahas zo vsetkych tem,takze to je o stasti... mna nastastie skusal doktorant pri Piovarciovej.. mal pochopenie pre moje nervy a dost mi pomohol
a k celkovemu hodnoteniu vela zavazia aj to ako si napisala priebezne zapocty a tie testy z CD
tak zatiaľ sme mali len jeden zápočet - mikroekonómia a z toho som mala 8,5 z 10....v piatok ma čaká CD a 15.12. makroekonómia...tak snáď takže teoreticky keby som si dala predtermín, tak je to ľahšie???
@ahajj čo je na tom nepochopiteľné? to, čo študujem na EUBe bohužiaľ v Žiline na slávnej ŽU nie je, čiže nič iné mi nezostávalo a navyše, potrebovala som troška aj vypadnúť z domu, zmeniť prostredie
@suzzi neviem co ten predtermin, moze byt, ze je lahsi.. kazdopadne bude skusajuca menej prisna.. spravidla viac ludi spravi na tych prvych terminoch.. a doktoranti byvaju vzdy hej,aby to rychlejsie islo...
takže teraz, keď som prihlásená zatiaľ na druhý termín, je menej prevdepodobné, že to spravím, ako keby som sa prihlásila trebárs na predtermín? alebo ten skorší? to aby som sa prehlásila ako vidím
uff,no my máme na prednáškach docentku, nejdem menovať radšej ktorú, preto mám z toho taký strach...ako učivo vie vysvetliť fakt dobre,len čo z toho,keď kniha má 38 kapitola na prednáškach prebereme max.13 za semester
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a k celkovemu hodnoteniu vela zavazia aj to ako si napisala priebezne zapocty a tie testy z CD
nechápem