no OF som mala presne 200..a prišlo mi to včera poštou no viacej by som chcela ísť na UK, takže ak ma tam vezmú na odvolanie, tak ti tm prenechám miesto
no ja mám taký pocit, že oni prijímajú každého kto vyhovel, takže sa nemusíš báť to mi prišlo iba také rozhodnutie, že som splnila dostatočný počet bodov, preto mám právo prísť si pre rozhodnutie o prijatí..
@quixinka Naozaj? Fakulta pomalého myslenia? No to by som ani nepovedala. Tá fakulta je jedna z najťažších a myslím aj najlepších na celej škole a nehovorím to preto, že som na nej ale preto, že je to pravda.
A by the way OF zase volajú Oddychová fakulta a asi netreba vysvetlovať prečo
že to hovoria zrovna tí, čo im stačí mať zo zápočtu z matiky 10/30 a my musíme mať 16/30 aby sme ho spravili... ( a každý dobre vieme , že na matike každý jeden bod má veľký význam ) ..
Ďalšia vec vy máte skúšku z informatiky aj formou testu ( a,b,c,d ) .. my máme iba čisto otvorené otázky... Dnes som akurát písala písomku z informatiky a na asi 25 / ak ne viac / otvorených otázok sme mali 30 minut... v živote som tak rychlo nepisala...
tým nechcem povedať,že fakulta OF je nejaká horšia alebo čo,,, každý si ajtak zoberie zo štúdia toľko koľko chce.. Len neznášam keď niekto p*** na fakultu , ktorú v živote neštudoval.
..a ešte niečo... je pravda, že fpm príme veľaaaa študentov, ale vela ich aj vyhodi, či už na matike , vetku , alebo podnikovom hospodárstve.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a ty si trt, v ostrave som bola vcera, nie dnes o 6:15
A by the way OF zase volajú Oddychová fakulta a asi netreba vysvetlovať prečo
že to hovoria zrovna tí, čo im stačí mať zo zápočtu z matiky 10/30 a my musíme mať 16/30 aby sme ho spravili... ( a každý dobre vieme , že na matike každý jeden bod má veľký význam ) ..
Ďalšia vec vy máte skúšku z informatiky aj formou testu ( a,b,c,d ) .. my máme iba čisto otvorené otázky... Dnes som akurát písala písomku z informatiky a na asi 25 / ak ne viac / otvorených otázok sme mali 30 minut... v živote som tak rychlo nepisala...
tým nechcem povedať,že fakulta OF je nejaká horšia alebo čo,,, každý si ajtak zoberie zo štúdia toľko koľko chce.. Len neznášam keď niekto p*** na fakultu , ktorú v živote neštudoval.
..a ešte niečo... je pravda, že fpm príme veľaaaa študentov, ale vela ich aj vyhodi, či už na matike , vetku , alebo podnikovom hospodárstve.
A prvý ročník je vyslovene SITO .
Toť vše čo som chcela povedať. S.