@mariquittka a máš nejaké fajn tipy na take firmy ? Ja mam tému na bakalarku Využitie prostriedkov informačno-komunikačných technológií v marketingu a reklame
Ja som mala jednu kezmarku drevarsku na obe.. temu BP Aplikacia nastrojov marketingoveho mixu vo vyrobnom podniku a DP Inovacie ako konkurencna vyhoda rodinneho podniku...neviem odkial si, ale tu prax si daj rovno do takeho vacsieho podniku, kde sa ikt pouzivaju na reklamu, kde vies, ze maju marketing prepracovany, aby bolo o com pisat...
@patress112 hej Volkswagen by mohol byt a neviem ako EuBA, ale u nas na praxi neslo velmi o jazyky, len popisat o firme rozne predpisane oblasti, cize matketing, vyroba, ucto, ludske zdroje, organizacna struktura....ale ak by si tam siel robit, tak to uz jazyk treba, v pripade bakalarky neviem, mozno vtedy treba vediet nemcinu, ak by ti dali podklady k nej v nemcine...inak ja mam v starej turej rodinu
@mariquittka no ja som povodom z Popradu ale od roku 2002 sme sa prestahovali do Kostolného, neviem ci ti to niečo hovorí a vo Volkswagene robí mojho spolužiaka tatino tak skúsim sa spýtat či by mi tam nevedel vybavit job... Ja som z NJ zmaturoval na 1 ale potom som siel robit a az 2,5 roka po mature som sel na vysoku a kedze som nemecky dlho nehovoril tak som uplne bol vytretý a to som aj dtrz a to som sa neminu ucil 9 rokov ( od 5 r na ZS po 4. r na SŠ + potom 3 semestre na EUBE )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ja som si napr. dal len potvrdiť tlačivo vo firme, v ktorej som vtedy brigádoval.
Ja som ale brigadoval v odbore.
O koment vyssie