komu ešte neprišlo rozhodnutie? Mali ste viac bodov a neprišlo vám rozhodnutie niekomu? ja som mala malo bodov ale vyhovela som ..zatial mi nič neprišlo ani z jednej ani z druhej ..a 30.tého sa ma vraj ist zapísať.....nechapem tento systém
tie zápisy sú v septembri asi pre tých ktorí budu prijatí na základe odvolania... 30 tého sa zapisuje na štúdium ak som sa dobre dočítala ak nie tak som sa kopla ale myslím že 30. tého sa chodí zapisovať
to je predzapis, aby vedeli kolkych mozu zobrat na odvolanie este... dnes mi prislo z OF, ... ale ja idem aj tak na inu fakultu. Skus pozriet na stranke v tych vysledkoch tam mas kkolkata si
na nete je tak hovno! je tam akurát počet bodov...a to mi je tak na dve veci...a 30.6. je zápis len predbežný....oficiálny je niekedy začiatkom septembra ešte....ale inak...ja som robila na FMV....spravila som, ale mala som málo bodov, konkrétne nejakých 213 ( žiadna sláva)....ale aspoň čakám, že mi niečo pošlú....a oni stále nič
no už mi prišlo z oboch ... neprijali ma do kelu .. ale posielam odvolanie ..... newiete či niekoho prijali na zahraničnoobchodné podnikanie a mal menej ako 200 bodov? .. chcem len tak predbežne zistit či mam nejaku šancu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov