Ahojte, som prijatá na poisťovníctvo na EUB-e. Chcem sa spýtať ľudí, čo tam študujú, aké to je. A ostatných, či si myslia, že tento odbor je zbytočný, alebo nie. Ďakujem
Ja to studujem spolu s bankovnictvom v Prahe...ale ani neviem ze studujem POI, cele studium je o bankovnictve menovej politike financii fin matike a tak
Inak uprimne si myslim, ze to je hlupost studovat. Je to totalne o nicom. Ja mam aspon dobre to, ze to mam spolu s BANKOM a dovod preco sa velmi nezameriavame na POI je asi to, ze to je fakt o nicom.
Ale tipijuem, ze ty kedze to mas takto samostatne budes mat vela poistnej matiky. Cize budes mat mozno vystudovane to iste co niekto kto studuj poistnu matiku na UKacku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a ak sa tu niekto taky najde co tma chodi dajte vediet co a ako so skriptami a ucebnicami rada si hladam a zistujem taketo veci dopredu Vdaka
Ale tipijuem, ze ty kedze to mas takto samostatne budes mat vela poistnej matiky. Cize budes mat mozno vystudovane to iste co niekto kto studuj poistnu matiku na UKacku.