Ahojte, vcera som bola na prijimackach na euba na obor hospodarska informatika a pekne som dobabrala ekonomiu a z casti aj anglinu dokopy mam 168 bodov, je sanca ze ma tam vezmu?
chcem odpoved od niekoho kto uz chodi na euba a aspon trosku vyzera seriozne na svojom profile a vie ako to chodi na euba prijimackach a nie od cloveka co trci este niekde na strednej a na vyske v zivote nebol
@majusicka ja som tam bol na prijimackach minuly rok,ale na inej fakulte, moj spoluziak so strednej bol na hentej hospodarskej informatike a mal tusim 147 bodov, plus minus par bodov,neviem..No a zobrali ho, aj on bol z toho prekvapeny,,zalezi aj od toho kolko ludi sa hlasi
@etelnair na to, ze som matiku nevidela od kedy som maturovala minuly rok a dala som ju za 90 bodov a anglinu od fce cize 5 rokov a ekonomiu kedze som z gymka tak som ju poriadne ani nevedela len si ju citala vikend pred skuskami tak si myslim ze je to celkom fajn
@grietusha jaky alibista? nechcem pocut iba to ze ma zoberu, pytala som sa preto lebo na druhu skolu kde som prijata je zapis o 3 tyzdne tak chcem vediet ci tam ist alebo neist
@majusicka tak dakto ti napíše nie a ty ju útočne sprdneš (mimo iné slečna bola na VŠ, predstavme si), dakto si z toho urobí prdel a ty sa hneď vyťahuješ tým, že to je vlastne super výsledok, lebo si super a máš certifikáty. tak ja neviem, čo si, keď alibizmuš popieraš, ale smiešna si isto
ok mohla byt ale s euba nema nic spolocne a s nicim som sa nevytahovala to bolo smerovane akurat tomu dementovi co povedal ze cloveku s 168 bodmi by nezveril ani stroj na pukance
boze vy ste naozaj jebnuty ludia, z jednej prijebanej normalnej otazky ked som sa chcela dozvediet ci mam alebo nemam z euba ratat ste urobili neviem co, sa spamatajte nad sebou, chcela som len odpovede od kompetentnych ludi a svoje nalady si rieste idne a nie tu, proste som len chcela pocut ano alebo nie od niekoho kto na skuskach uz bol a vie asi priblizne kto ma alebo nema sancu, neviete com som sa to pytala nevidite do mojich planov tak nerieste, ja sa nestaram do vas, a ked ste na mna zacali utocit a ja som spustila obranu v tvare komentu tak zrazu som zla, naozaj su na bridze iba zakomplexovani kokoti co nevedia co zo sebou a komplexy si riesia na inych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
*s euba
*inde
.....len aby sa tu nezacala riesit moja slovencina kedze ked pisem rychlo tak mi je jedno jak to vyzera