áno,,áno..a dost často..mna musi aspon raz do dna chytit taky záchvat,vacsinou ku veceru,,,ale kedy ako... aj spoluziaci uz maju na mna nervy niekedy DD
uplne bežne sa mi to stava,vdaka tomu som označovany za magora, aj dnes sa mi to stalo,a ked sa ma niekto spyta že na čom smejem,tak sa smeje ešte viac,lebo sam neviem na čom sa smejem
Bezdôvodne nie..Len často idem po ulici/chodbe/cestujem v MHD, rozmýšľam a spomeniem si na niečo vtipné..Vtedy som sa schopná zdanlivo z ničoho nič zložiť a rofliť pár minút.
no minule som bola vonku s kamaratmi a zrazu som sa začala smiať..z ničoho nič a oni na mna vyvalili oči ako keby mi chceli povedať či mi je dobre a ešte k tomu si to natačali..a potom mi to ukazali...ja som kukala, že to nemozem byt to by som nerobila.. no stalo sa
dneska som mala so spoluziackou taku naladu na dejepise, poslednej hodine. sposobila to unava, nuda z celeho dna a tesenie sa domov sice po mne profesor hodil kriedu ale aj tak to bola super hodina
mnooo staava a casto awe niekedy to je fakt brutal....sa to nedaa kontrolovat a ani zastavit a potom dojde to strasnee lapanie po dychu co sa nemozem nadyychnut=D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Napríklad autistom?