koruny boli síce krajšie a všimla som si,že euro nevonia ako peniaze,čo mi trochu vadí,ale inak volím Euro
hlavnú výhodu vnímam v tom,že keď idem na dovolenku do EÚ,tak sa nemusím trápiť s výmenou peňazí a dá sa s tým platiť ozaj skoro všade (aj v krajinách,čo nie sú v EÚ)...cítim sa s eurom slobodnejšia
slovenske mali svoje caro... ale radsej euro nemusim riesit ze kedy idem do rakuska a kedy musim zamenit a ci sa mi oplati zamenit alebo nie.. proste poviem si poobede idem do rakuska a idem a neriesim ci budem mat peniaze alebo nie proste je iste ze ak mam tu niake budem mat aj tam dost
ja neviem... ja platím eurom ale aj korunou, ale českou, takže som v permanentnom styku s obidvomi menami a minule som si tak uvedomila, že drobákov mám vela tak či tak
@cherrylka08 ja si to tam vsetko vylozim a potom su predavacky uplne nabrusene na mna minule mi jedna zabudla dat v dmke take lepiace papieriky tak som si to musel vypytat a skoro ma zabila pohladom
Keď boli koruny, tak som si vzala do mesta dvacku a minula ju, teraz keď sú eurá, si vezmem do mesta 2 eurá, keďže drobnejšie nedokážem nájsť a taktiež to všetko miniem A keď sa toto opakuje zakaždým ako si niekam vyrazím, tak mi to robí dosť výrazný škrt cez rozpočet
euro je praktickejsie ale slovenske mali podla mna lepsie nominalne hodnoty a hlavne boli PAPIEROVE ja mam asi fobiu z minci alebo co ale vzdy ma viac potesil pohlad na zhuzvanu dvacku vo vrecku ako na euro co mi vypadne z nohavic ked si ich vyzleciem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
hlavnú výhodu vnímam v tom,že keď idem na dovolenku do EÚ,tak sa nemusím trápiť s výmenou peňazí a dá sa s tým platiť ozaj skoro všade (aj v krajinách,čo nie sú v EÚ)...cítim sa s eurom slobodnejšia
a taktiež mi už ani neprekážajú malinké centy
ano aj ja prepočítavam
ale ja tiez radsej euro aj ked este niektore veci prepocitavam na korunky
Ale koruny boli krajšie, čo sa týka dizajnu, fialová tisícka nemala chybu
A zvyknúť som si už skoro zvykla, už viem zhruba akú majú eurá hodnotu, prepočítavam len raz za čas,príležitostne.