UK určite, ale idem jesť, tak sa mi nechce vypisovať pozitíva a negatíva..
ale mám zopár známych na európskych študiách v BA, sú s tou školou vlastne spokojní, aj keď aj ona má veľa múch, navyše si BA, v centre vecí okolo už počas štúdia, tak si myslím, že máš lepšiu šancu zamestnať sa v obore už počas štúdia, než keby si bola v NR.
Ak chces makat tak chod na UK, ak sa chces ulievat tak UKF. Jednoduchy vzorec...
@d170 bordel je na kazdej slovenskej skole... podla toho co hovoria spoluziaci zo strednej co su na kadejakych skolach v BA atd, by som povedal, ze my sme na tom co sa tyka bordelu este vcelku dobre..
Mna tiez zobrali na Europske studia do Bratislavi , aj na pravo do BB. Neviem sa rozhodnut. Viem, ze mi kazdy odporuca EŠ, no od 2.rocnika sa vyucuje vsetko v AJ, , co som nevedel a trochu ma to odradza, nie som si isty, ci viem AJ na takej urovni, aby som to zvladol.
@tommyhot Bordel je všade, to máš pravdu, ale najviac som práve toho počula na UKF, možno je to len tým, že sa ľudia chodiaci na túto školu z môjho okolia viac sťažujú ako ľudia, čo chodia na inú školu.
dakujem vam vsetkym, sry ak niekomu prekaza, ze som ho linkla, ale konecne sa tu zozbierala jedna diskusia bez zbytocnych hlupych komentov a pripomienok.
bala som sa ze prvych 5 odpovedi bude o tom, ze je to zle miesto a ze budem zaberat pracovne miesta bratislavcanom a pod. blbosti ako som mala sancu sa docitat v inych temach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale mám zopár známych na európskych študiách v BA, sú s tou školou vlastne spokojní, aj keď aj ona má veľa múch, navyše si BA, v centre vecí okolo už počas štúdia, tak si myslím, že máš lepšiu šancu zamestnať sa v obore už počas štúdia, než keby si bola v NR.
odbor to je dobrý, ale radšej vyberaj bratislavu.
@d170 bordel je na kazdej slovenskej skole... podla toho co hovoria spoluziaci zo strednej co su na kadejakych skolach v BA atd, by som povedal, ze my sme na tom co sa tyka bordelu este vcelku dobre..
ja som sa tiez hlasila na obe, do BA ma nevzali a nitru ete neviem...
.
dakujem vam vsetkym, sry ak niekomu prekaza, ze som ho linkla, ale konecne sa tu zozbierala jedna diskusia bez zbytocnych hlupych komentov a pripomienok.
bala som sa ze prvych 5 odpovedi bude o tom, ze je to zle miesto a ze budem zaberat pracovne miesta bratislavcanom a pod. blbosti ako som mala sancu sa docitat v inych temach