Halooooooo kto si tam dal prihlášku?? Aké máte percentá z maturít? Aby som vedela či je aspoň nejaká šanca btw berie sa percento alebo percentil? thanks
minuly rok bola aj vyssia uroven maturity..proste ludia ju napisali dost dobre.. (ja som tiez minulorocne nepisala pod 90%) takze podla mna sanca je.. A tento rok sa hlasi o polovicu menej ako minuly rok, takze sanca je..
aj ja tam mám prihlášku som riadne zvedavá aká bude hranica ..a je pravda, že minulý rok bola úplne iná maturita - zo SJL myslím, takže podľa mňa bude aj tá hranica nižšia.. aspoň dúfam .. koľko máš priemer percent ?
no veď jasné, že poradie bude robené podľa toho. ja len tvrdím, že keby mali porovnávať percentá z minulého roka s tohtoročnými tak si myslím, žeby sme boli v nevýhode, keďže tohtoročná maturita bola iná ako 2011 - zo sjl podotýkam ... horšia podľa mňa..
ale houby nejak 84 a nieco mal posledny coho vzali, neviem ako vlani ale tento rok sa tam hlasi cez viac ako 700ludi...zdroj: noviny. na to treba stastie aby sa tam clovek dostal... alebo znamosti no
Ja mam znamost na prijimackovom oddeleni.. osoba, ktora ma pristup ku celej databaze.. takze hlasi sa 701 toho roku. minuly roks a hlasilo 1269 tusim.. a posledny mal 72.. neboj sa
dobré známosti .. a inak ... nevieš ako je to s tou AJ .. viem vela ludi sa uz na to spytovalo ci je to narocne atd... ale tak ak nahodou nieco vies ..
Ahojte, a nemáte náhodou dáke info o odbore Aplikovaná ekonómia? Či tam je tiež taká tlačenka a ako je to s najnižším počtom bodov? Budem vďačná za každú radu, vďaka
@laurtina viem iba to, ze vacsina predmetov (ak nie vsetky) su v anglictine.. napr.. moj kamos pisal aj bakalarku v angline ale neviem ci to je povinne.. a narocne? Neviem ti takto povedat, lebo ja studovala v Aj tak tazko mi posudit...
ja ratam s tym, že sa tam hlásia ľudia, ktorí sú na tom lepšie s AJ ako ja... a práve preto sa trochu obávam, no dúfam, že ak ma náhodou zoberú tak to aj zvládnem .. inak prečo ste si tam dali vlastne prihlášku? čo vás zaujalo na tomto odbore?
ja osobne chcem ist na medzinarodne vztahy do BB.. tu som si dala len kvoli tomu, ze podobny odbor..a je to fajn, ze sa to vyucuje v ANG.. nevyhoda, ze tam nie su jazyky viac.. ako ta anglina pripadne jeden dalsi...
ako ja som chvíľu tiež uvažovala nad medzinárodnými v BB..lenže bývam blízko Bystrice a môj celoživotný cieľ je odísť z tadiaľto aspoň na obdobie vysokej , takže preto tam nemám ani jednu prihlášku.... možno že je to trochu nelogické keďže viem že medzinárodné vztahy sú dobrý odbor a aj táto fakulta na UMB je v podstate celkom fajn..ale proste jednoznačne pre mňa bola vždy prioritou minimálne BA a potom ďalej
@caitlyn ja som sklamaná tiež z AJ.. ja som mala len 75 %.. a SJL 86% ... ale tak celkovo to bolo zvláštne.... ale dnes som neskutočne šťastná lebo som zmaturovala tak ako som chcela .. aj nepovinny som dala takže aaaaaa .. už len aby nás zobrali..
@laurtina ja viem ale hovorim ze som mala percentil asi 97,8 co je celkom vysoko si myslim .... takze si to mozes porovnat so svojim no, mne to nestacilo... ale pocula som tak ci tak ze ludi co tam su to celkom nebavi-... a strasne vela ludi tam ide s certifikatom.. preto tam je sanca na prijatie taka mala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ja osobne chcem ist na medzinarodne vztahy do BB.. tu som si dala len kvoli tomu, ze podobny odbor..a je to fajn, ze sa to vyucuje v ANG.. nevyhoda, ze tam nie su jazyky viac.. ako ta anglina pripadne jeden dalsi...
Ahoj, nevies kolko bodov mal minuly rok posledny prijaty?