Zdravím Minule som sem písal ohladom MU v Brne ale po výsledku mojich SCIO testov smerované štýlom aby slovák nemal šancu , som sa rozhodol hlásit na nejaku univerzinu na Slovensku a zaujla ma táto univerzita. Lenže problem je v tom že nech čítam ako č
no okej a nevieš približne kolko sa ročne hlási študentov ? lebo čital som že boli roky kedy brali aj bez prijmačiek teda brali každeho a že boli aj roky kedy sa tam nedalo dostat inak ako korupciou !
ja tam som a teda o ziadnej korupcii neviem normalne sa berie podla maturity, ja som mala SJ AJ oboje okolo 90% cize jasne prijatko, hlasi sa dost ludi
hm, no ťažko povedať, keďže sa vytvorí poradie uchádzačov a ich výsledkov...takže závisí kto sa hlási...ale čisto podľa môjho skormného názor minimálna spodná hranica by mala byť tých 80 percent...ale samozrejme viac by nebololo od veci
no akoze ja si percenta nepamatam ale percentil som mala okolo 92 anglina a 98 slovina a nevzali ma tam vtedy! ale mala som anglinu B1 za to trhali body tusim...a chybalo mi 0,5 boda a nevzali ma ani na odvolanie comu doteraz nechapem pretoze nikomu nemohlo uz chybat menej ale to bola len "poistka" takze mi to bolo jedno ale nechapala som proste
@themaestro
Tak to je pekný bullshit, že je to stavané tak aby slovák nemal šancu. Skôr závisí na aký obor/dvojobor si si dal prihlášku (vždy je lepšie si dať aj nejakú kombináciu s nižším percentilom)
Nehovoriac o tom, že na SCIO treba 2-3 pokusy, niekedy hold človeku nesadne. Očakávať, že to spravíš na 1x je trochu prehnané.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Tak to je pekný bullshit, že je to stavané tak aby slovák nemal šancu. Skôr závisí na aký obor/dvojobor si si dal prihlášku (vždy je lepšie si dať aj nejakú kombináciu s nižším percentilom)
Nehovoriac o tom, že na SCIO treba 2-3 pokusy, niekedy hold človeku nesadne. Očakávať, že to spravíš na 1x je trochu prehnané.