na Slovensku sa robili a robia väčšie chyby ako schválenie eurovalu...a nesúhlasím s názorom že sa s tým nedá niečo urobiť - 1,7 milióna voličov nebolo v marcových voľbách voliť tzn. že je nespokojných so súčastným stavom tzn. že ak by sa spojili, sformovali tak by sa veci dali do pohybu...každý z Vás nadáva na súčastný systém, pozná milión spôsobov ako všetko zlepšiť keďže je niečo ako kvázi odborník ale nerobí pre to nič...a keď pre to nerobí nič, nech zmĺkne lebo svojou nečinnosťou stráca právo na vyjadrenie sa k súčastnému stavu...kto sa nebojí niečo pre to urobiť, môže ma kontaktovať...
@tunidlo no a co s tym urobime ? nic ! cigarety idu kazdeho pol roka hore a chlast sa tiez nikdy nezlacnoval samozrejme nejaka akcia je vzdy v obchodoch ale aj tak je to drahe a pivo je stale drahsie... euroval neeuroval stale bude drahsie a drahsie
Tiež sa mi nepáči prečo pchajú peniaze do skrachovaných štátov veď postupne ajtak všetky zbankrotujú mali by sme skôr utekať kade ľahšie z eurozóny. Euro sa potápa či to predĺžia o pár mesiacov na tom už nezáleží treba vypadnúť. Alebo je v tom ešte skrytý zámer a tým je ako sa tu už čoraz častejšie spomína megaštát Spojené štáty európske to je cielené spájanie centralizovanie pre lepšie ovládanie Sveta bankármi čo sú vetšinov židia.
Ekonomika nie ja na takom zostupe, aby sa nezdražovalo, naopak, klasické zdražovanie je normálne.
Ale raz za čas sa stane, že nejakí múdri ľudia zvolia Fica, ten nakradne ešte viac, ako je zvykom, čo je ešte horšie, premrhá ešte viac ako nakradne, lebo robí blbosti a potom je to nutné kompenzovať neštandardným zdražovaním - zvyšovanie DPH, spotrebných daní, dane z príjmu a tak ďalej.
Preto píšem, že nakradne viac, ako je zvykom a nie, že kradne ako jediný
A samozrejme, že sa dá problém rozobrať do hĺbky, ale to som nemal za cieľ, myslím, že existuje pomerne krátkodobé a intelektuálne nie veľmi náročné riešenie vo vhodení hlasu do urny, o tom som chcel napísať.
ak si jediny, tak potom vsetci ostatni su uz mrtvi.....keby iba euroval bol ten jediny problem, vdaka panu bohu za to..ale zial, nie je...vstupenie do eu bolo tym najhorsim rozhodnutim, rovnakom ako prijatie eura...vsetko sa to za sebou taha..uplne upada suverenita statov, najme takych ako je slovensko, ekonomicky slabsich...ludia utecte z tejto krajiny co najskor, lebo zmena ta tak rychlo nepride..
@dandy123 ak by to nespravil fico, spravil by to zlepenec. Oni dobre vedeli preco fica pustaju k vlade - ocakavaju ho nepopularne kroky, ktore MUSI spravit bez ohladu na to, kto si co mysli.
euroval nebude nikdy dostaocne velky, a nebude pomahat krajinam iba bankam ved asi na com stoji kazdy stat , taliansko uz planuje navrat k líre neviem co my budeme mať za menu nejake typy
my sme nikdy neboli slobodný štát-najskôr fašizmus, potom komunizmus teraz hento....jedna z najväčších hovadín, kt. urobila naša glupa vláda..a ked my budeme potrebovať o pár rokov kto z tých štátov EÚ nám dá aby sme mohli splácať svoje dlhy???..nikto...a zaznamenáme masový útek inteligencie zo SR...a nie je to ani tak záchrana eura ale skôr bánk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Sú to staré strany SMER, KDH, SDKU a MOST....údajne nemajú s Ficom nič spoločné...ALE
Na zlodejine sa zhodnú VŠETCI !!!!!
ja mam uplne v pici co sa deje v politike hlavne ze mam nejakych par korun na zivot a hotovo
Keď kvôli dlhom zvýšia spotrebnú daň na alkohol, všimneš si.
Tomu sa hovorí inflácia.
Ekonomika nie ja na takom zostupe, aby sa nezdražovalo, naopak, klasické zdražovanie je normálne.
Ale raz za čas sa stane, že nejakí múdri ľudia zvolia Fica, ten nakradne ešte viac, ako je zvykom, čo je ešte horšie, premrhá ešte viac ako nakradne, lebo robí blbosti a potom je to nutné kompenzovať neštandardným zdražovaním - zvyšovanie DPH, spotrebných daní, dane z príjmu a tak ďalej.
A toto samozrejme je možné zmeniť ...
S Ficom si môžu podať ruky.
A hlavným problémom sú finančné skupiny.
Preto píšem, že nakradne viac, ako je zvykom a nie, že kradne ako jediný
A samozrejme, že sa dá problém rozobrať do hĺbky, ale to som nemal za cieľ, myslím, že existuje pomerne krátkodobé a intelektuálne nie veľmi náročné riešenie vo vhodení hlasu do urny, o tom som chcel napísať.
Pričom to riešenie je samozrejme skôr pseudoriešenie, ale niečo zmení a ja som reagoval na príspevok, ktorý tvrdí, že sa nič nezmení.