otvárajú o necelý týždeň, tešíte sa? ak o tom niečo viete
pre tých, čo nevedia, je to najväčší a najkomplexnejší projekt v Bratislave a na Slovensku. Eurovea zahŕňa byty, kancelárie, obchodné centrum, nábrežnú promenádu a park, budúce kultúrn
@amrafel myslim ze prebrat stafetu po Auparku bude vacsi problem ako sa zda...auparkove pipky a gigolovia tak casto miesta nemenia mna by zaujimalo, ci tam bude kde parkovat aj mimo podzemnych garazi (kedze planujem LPG do auta a s takym farom do podzemnej ani poschodovej garaze nemozem)
No, ja neviem.. U mna to je maximalne rozporuplne, lebo architektura ma bavi a zaujima, ale niekedy mam dojem, ze to presne TAKYTO megalomani prilis prehanaju.
Určite sa tam pojdem pozreť, je to podla mňa fakt vymakané a super naprojektované a urobili z toho čierneho kúta širšieho centra luxusnú promenádu so všetkým.....
to je presne to čo v ba chybalo...Ďalšie nákupné centrum pre tych čo nevedia čo s peniazmi a pre buzny čo sa tvária že k takým tiež patria.. a predpokladam že 90% obchodov bude so "značkovými" handrami, takže opať nič zaujímavee
Návštevníci pritom nemusia trpieť, že by sa im neušlo miesto. K dispozícii bude totiž 9 kinosál s celkovou kapacitou 1643 sedadiel. Ich súčasťou však nebude len najmodernejšia technológia umožňujúca v niektorých z nich aj premietanie vo formáte 3D digitál, ale na Slovensko prináša aj absolútnu novinku.
"Našim divákom ponúkneme takzvané LOVE SEATS - špeciálne dvojsedadlá pre tých, ktorí si chcú vychutnávať svoje filmové zážitky celkom blízko pri sebe," láka Baisová nielen zamilované dvojice.
@citroon Závisť, alebo si ten typ, ktorý je proti všetkému? Mám pre teba riešenie, odsťahuj sa na lazy
Eurovea je pre Bratislavu určite veľký krok vpred, kedže to nieje jedna budova, ale skôr nová mestská štvrť. Najkvalitnejší projekt v BA, narozdiel od River Parku.
Je to krok vpred, no, že by som sa nejako extra tešil, to sa povedať nedá, predsa len nie som z BA.
@pernik Závisť určite nie a nie som ani proti všetkemu len si to proste myslim..Možno sa na to aj pojdem pozriet ked pojdem nahodou okolo vyzera to dobre ale že by som sa kvoli tomu isiel zblaznit to nie..a tie lazy..noo nic si viac neželám ako ist na nejake a to myslim vazne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a určite som zvedavá, ako to tam bude vyzerať, pretože teraz to bude miesto, kde budem tráviť okná medzi cvikami, mám to 5min. peši od školy.
Určite sa tam pojdem pozreť, je to podla mňa fakt vymakané a super naprojektované a urobili z toho čierneho kúta širšieho centra luxusnú promenádu so všetkým.....
River Park je preste no isté len znegované....
"Našim divákom ponúkneme takzvané LOVE SEATS - špeciálne dvojsedadlá pre tých, ktorí si chcú vychutnávať svoje filmové zážitky celkom blízko pri sebe," láka Baisová nielen zamilované dvojice.
PARADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eurovea je pre Bratislavu určite veľký krok vpred, kedže to nieje jedna budova, ale skôr nová mestská štvrť. Najkvalitnejší projekt v BA, narozdiel od River Parku.
Je to krok vpred, no, že by som sa nejako extra tešil, to sa povedať nedá, predsa len nie som z BA.