genialny cvok mali by mu dat ponuku za kazenie hudobnej sceny slovenska ale vacsinou tie najtrapnejsie veci byvaju najsmiesnejsie a najlepsie =D ale toto?
Ok, nuda a ten ošiaľ okolo spravili svoje : znížil som sa na to, aby som si jednu časť pozrel a mohol sa utvrdiť, že aj naďalej slovensku vládne LOW hudba...
Potom sa vyjadrím konkrétnejšie, teraz len že je mi ľúto, že taká SRAČKA ako "Babenky a týpci - Babenky a týpci" sa v hlasovaní drží na prvom mieste... ach, škoda reči, je mi z toho zle...
technická poznámka : majú tam divný zvuk, vôbec to nebasuje
29 hm, všetci nadavaju ,že kto dnes ziskal prve miesto, ale tak keby sa ludom nepačil, tak by mu smsky neposielali, takže fanušikov ma očividne stale dost...zatial
a náhodou ja mám rada Tomečka a nech si o tom myslí kto chce čo chce náhodou je vpoho, nie je to jedna z tých klasických imidžových bábok, má peknú farbu hlasu a robí to, čo ho baví... takže jeho som chápala ako jediné pozitívum celej tejto komerčnej show sračky
@33 sice som si precitala iba nazor na editor stacilo mi. Par ludi pocuje vulgarizmy v textoch a su z toho napichany hlavne tie decka male blee doslovne.. bezdeda to ani nekomentujem to mi najviac vadilo.. inak som bola spokojna ale tomecek je ina kapacita
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Potom sa vyjadrím konkrétnejšie, teraz len že je mi ľúto, že taká SRAČKA ako "Babenky a týpci - Babenky a týpci" sa v hlasovaní drží na prvom mieste... ach, škoda reči, je mi z toho zle...
technická poznámka : majú tam divný zvuk, vôbec to nebasuje