ja to pozeram ale ako nic moc..ak s tymto chcu vyhrat euroviziu..ved to by malo byt niecim zaujimave..zatial su vsetky pesnicky na jedno kopyto..po vacsine pomale
ja to ani nepozeravam... @sleepwalker9 akurat som citala o Desmode...takze postupuje Cmorik? Ved bol zdrveny, ked nepostupil...ale podla mna je to sposobene tym, ze ti, co vystupuju na konci, maju vacsiu vyhodu :/
mysim ze na jednej strane je to sanca na zviditelnenie mladych zacinajucich kapiel aj ked na druhej strane niesom velmi nadseny z toho ze sa tam nasackovali superstaristi a ine uz zname hviezdy...mohli ich aspon oddelit a spravili by jedno special kolo iba s tymi ktori uz su znami
Mňa už spevácke súťaže unudili... Síce táto je o writeroch a nie spevákoch, ale aj tak ma to nejako nenadchlo. Nepredpokladám, že by SR uspelo vo finále.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@sleepwalker9 akurat som citala o Desmode...takze postupuje Cmorik? Ved bol zdrveny, ked nepostupil...ale podla mna je to sposobene tym, ze ti, co vystupuju na konci, maju vacsiu vyhodu :/
hanba slovenska niektori ti ,,pseudospevaci"