ja som PROTI...vysvetlím to stručne...Zabitie človeka sa trestá...Eutanázia nie...je to to isté...Priznajte, koľkí z vás mali také ukrutné bolesti, ke´d ste si povedali...radšej zomriem...Pre niekoho je bolesť, len vytrhnutie zuba...v tej chvíli, človek povie všetko... Alebo koľkí z vás sa dostali do situácie, keď si mysleli, že sa nedá ísť ďalej..A predsa sme tu, pretrpelo sa všetko, prežilo sa... V slabých chvíľach človek povie všetko, eutanázia nedá možnosť vrátiť to späť...!
... nepovolit ju od 16.roku osobam ktore chcu dobrovolne odist ale iba v pripade nevyliecitelnej a bolestivej choroby ... v pripade dobrovolneho odchodu by som bol za od asi 30 - 40 roku zivota ...
ťažko povedať, som proti ale keď sa v cítim do situácie človeka ktorý je pripútany k lôžku, papá cez slamku a je na plienkach hmmm.,,,.asi by som sa tiež chcel zabiť.....každý deň psychicky na dne....nechcem si to ani prectaviť....
ťažko sa jednoznačne vyjadriť k takej veci ....asi by sa to malo riešiť individuálne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale ja som inak za
@5 looool boli ma zub, chcem eutanaziu!
ťažko sa jednoznačne vyjadriť k takej veci ....asi by sa to malo riešiť individuálne
A každý rozhoduje o svojom živote. Vrah ktorý zabíja druhích, ty, aj samovrah ktorý sa hodí pod vlak.
Možno by sa dala urobiť kategória aj pri duševne chorých, ako napr demencia alebo alzheimer...
.......................................................................................................................
Boh nam dal zivot aby sme zili aj ked ja viem ze niekedy sa uz inak neda , ale pride mi to ako plytvanie zivotom