hej amy ma uzasny hlas...jeden z najlepsich zenskych podla mna. evanescence si pustim vzdy ked som krajne nastvana a potrebujem sa vykricat milujem zaciatky ich pesniciek...ked najprv amy iba spieva bez nastrojov a potom naraz do toho tie basy...aach, idem si pustit lithium
majú pekné pesničky ale žeby som ich nejak počúvala nedá sa povedať... ich pesničky mi pripomínajú pekné časy s koňmi a kamoškami... dnes sa to bohužiaľ všetko rozpadlo a nechcem na to spomínať lebo mi príde tak divne...
ano Evanescence je jedna z mojich srdcoviek,z Fallen su to hlavne Imaginary,My Immortal,Whisper,Going Under a Everybody´s Fool...The Open Door-Weight of the world,Cloud Nine,The only One a Good Enough
MILUJEEEMMM!!! to je oja upln NAJ Naj naj oblubenejsia spevack.fakt geniaalna..teraz sa mi moooc paci ta pesnicka s Kornom(tak sa to sklonuje? ..no jednoducho ZBOZNUJEM!!
waw ludia no ste skwely ako som uz na zaciatku spominala tuto kapelu milujem wdaka nej som spoznala styl gothik blizsie a zistila som ze som to mala w sebe a ze sa mi to strasne lubi a... proste su skweliii...a samozrejme kto chce pokecat nech mi napise TS ku
Evanescence je skvela skupina. Ona ma priviedla ako prva k dobrej hudbe a preto budem tejto skupine stale vdacna. Amy je super, jasna vec. No uz som presla na tvrdsie veci, ale vsetko vdaka nim...
Inak ludia ste poculi ten album co prespievali znamy spevaci soundtrack k filmu Nightmare before christmas?? Jednu pesnicku tam spieva Amy a je super. Kto nema odporucam vypocut.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale na Amy som nezabudol, aj keď je to komerčný rock
lepší album ako Fallen som v živote nepočula, všetky piesne sú nádherné...asi si aj dnes popočúvam...
a áno, má úžasný hlas...úžasný...
Inak ludia ste poculi ten album co prespievali znamy spevaci soundtrack k filmu Nightmare before christmas?? Jednu pesnicku tam spieva Amy a je super. Kto nema odporucam vypocut.