Na tej tete tam mi bol vždy najsympatickejší dátum jej narodenia
Ale vážne k téme... nimi som som v podstate začínala, takže akosi logicky nemôžem ma´t niečo výrazné proti nim. A obľúbenú mám tým pádom tiež problém udať, ale svojho času viedlo myslím Whisper.
Pesničkou Bring Me To Life som bola svojho času veľmi uchvátená. Skvelé video a švárny junák! ....Ale ich tvorbou som sa nenechala nejako pohltiť. A čiastočne s tým piskľavým hlasom súhlasím s @alpanu
Nejaké dva týždne dozadu som len tak zo zvedavosti bádala, čo sa s nimi stalo a zistila som, že budú mať nový album najbližšiu dobu. Tak možno si ho vypočujem.
hmm... niekedy vypočujem.. a najviac s mi páčia Bring me to life(na tú sme v škoel tancovaloi s kamoškou..takže veľmo zábavné spomienky ) dáál Lithium a My immortal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
oblubene songy mam My Last Breath, Taking Over Me a Lithium
a very best of - "My immortal"
Ale vážne k téme... nimi som som v podstate začínala, takže akosi logicky nemôžem ma´t niečo výrazné proti nim. A obľúbenú mám tým pádom tiež problém udať, ale svojho času viedlo myslím Whisper.
Nejaké dva týždne dozadu som len tak zo zvedavosti bádala, čo sa s nimi stalo a zistila som, že budú mať nový album najbližšiu dobu. Tak možno si ho vypočujem.
A milujem od nich všetky.
NO naj My Immortal a to je moja naj pesnička celkovo.