Citite nenavist k EX partnerovi ktory po par dnoch, tyzdnoch od Vasho rozchodu uz ma novu znamost ? Ci to beriete s nadhladom ze sa aspon ukazalo skutocna laska k Vam.
Ja nedokazem nenavidiet niekoho, koho som tak silno a tak dlho milovala. Nenavidela som dlhe mesiace samu seba, ako som mohla byt taka slepa krava a nevidiet, ako so mnou zametal. V mojom pripade bol smerom k nemu prevazujucim pocitom odpor a opovrhnutie za to co mi spravil. Vytriezvenie bolo sice krute, ale potrebne. Navyse tie pocity uz doznievaju, cim dalej tym menej, az odzneju uplne a dotycny bude pre mna len jedna velka velka velka priucka do buducnosti.
A na zaver dam klasiku z jedneho songu ktory mi brutalne pomohol:
Mne osobne to pride skor ako prava tvar cloveka. Az v tedy spoznas s kym si tak dlho travil cas. A uvedomis si ze slova ktore boli z toho cloveka vypustene boli hodne tak maximalne zetonu do nakupneho vozika.
@willbebetter (Navyse tie pocity uz doznievaju, cim dalej tym menej, az odzneju uplne a dotycny bude pre mna len jedna velka velka velka priucka do buducnosti.)
Doznievaju to beriem ale je to skor potlacanie pocitov a akonahle sa objavi ON tak vsetko sa vrati a bude to explozia. Jedine ze by ho nahradil v tvojom srdci niekto iny.
iba k jednému, ktorý tú svoju novú známosť mal už počas posledných mesiacov nášho vzťahu. vtedy som to brala tragicky a prvý rok po rozchode ma pohltila nenávisť vždy keď som si na nich spomenula, ale teraz som rada, že to je tak ako to je, proste sme sa k sebe nehodili
@boloabude vies, kazdy rozchod/vztah je specificky a to nemozno generalizovat.
u mna je to skor vyplavovanie pocitov - davam to von, v blogoch, v rozhovoroch s blizkymi priatelmi, v hudbe atd.....vedela som od zaciatku ze taketo "uchovavanie pocitov zamknutych v krabicke" nikam nevedie, lebo pokial sa tych pocitov proste nezbavis, vzdy ta bude minulost nahanat. opat raz citat, ale ten ti dam do TSky.
a nemyslim si, ze by sa to vratilo. posledne asi dva, tri tyzdne (uz sa blizi polrok od rozchodu), fakt citim velky posun...som spokojna s tym ako teraz zijem, predchadzajuce mesiace boli peklo z ktoreho som sa dostala a pritom som uvidela kto pri mne naozaj bude vzdy stat aj v tom zlom, a mozem si gratulovat, ze som si neznicila zivot este viac - svadbou a detmi - s takou sebeckou a egocentrickou osobou.
Či už je to, ako chce - väčšina koncov začína novou známosťou, čiže nie je to nič výnimočné. A vždy to bude neprijemne, keď ju/ho uvidíš ruka v ruke s inou osobou - pokiaľ ti ta osoba nebola fakt ľahostajná. "Náhrada" je určitý spôsob kompenzácie, či už žiaľu, nenávisti, alebo ako koľvek prebehol váš rozvod - jedného dňa by si ho aj tak našla, či skôr alebo neskôr. Aspoň sa rany zahoja rýchlejšie. Mal by si sa na to pozerať z lepšej strany. Keď ti to vadí, nájdi si tiež známosť "náhradu".
@boloabude ze mi pise chlapec s justinom bieberom na profile o blbeckoch je mi divne
Inak necudujem sa, ze to tak beries, si hlupucky a nechces vidiet svoje vlastne chyby. Preto radsej vsetku zlobu co sa ti stane hadzes na druhych. Pozor, lebo sa raz popalis na svojom egu. Vies pre hlupaka kazdy hlupy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
so všetkými skutočnými ex som sa rozišla ja
Ja som sa vždy rozišiel s nimi, takže mi to bolo jedno. A s väčšinou vychádzam normálne, len s jednou nie, ale to je piča.
A na zaver dam klasiku z jedneho songu ktory mi brutalne pomohol:
"After all you put me through,
you'd think I'd despise you.
But in the end, I wanna thank you.
Cuz you made me that much stronger."
milujem ten song
ale co si tym myslel? ze by som predsa citila nenavist keby som ho videla s nou, ci?
Doznievaju to beriem ale je to skor potlacanie pocitov a akonahle sa objavi ON tak vsetko sa vrati a bude to explozia. Jedine ze by ho nahradil v tvojom srdci niekto iny.
u mna je to skor vyplavovanie pocitov - davam to von, v blogoch, v rozhovoroch s blizkymi priatelmi, v hudbe atd.....vedela som od zaciatku ze taketo "uchovavanie pocitov zamknutych v krabicke" nikam nevedie, lebo pokial sa tych pocitov proste nezbavis, vzdy ta bude minulost nahanat. opat raz citat, ale ten ti dam do TSky.
a nemyslim si, ze by sa to vratilo. posledne asi dva, tri tyzdne (uz sa blizi polrok od rozchodu), fakt citim velky posun...som spokojna s tym ako teraz zijem, predchadzajuce mesiace boli peklo z ktoreho som sa dostala a pritom som uvidela kto pri mne naozaj bude vzdy stat aj v tom zlom, a mozem si gratulovat, ze som si neznicila zivot este viac - svadbou a detmi - s takou sebeckou a egocentrickou osobou.
ja uz asi vazne zacinam byt stastna
Inak necudujem sa, ze to tak beries, si hlupucky a nechces vidiet svoje vlastne chyby. Preto radsej vsetku zlobu co sa ti stane hadzes na druhych. Pozor, lebo sa raz popalis na svojom egu. Vies pre hlupaka kazdy hlupy
ľudia stratili svoju dôstojnosť, lásku a cit
dokážu odkopnúť človeka, ktorý sa im už zdá nepotrebný, lebo žili možno z jeho peňazí, prestal byť atraktívni alebo dokonca onemocneli
filip
jej prepáč, to nebolo tebe
filip