Caute,s frajerom sme spolu 2,5roka,viem,ze predomnou mal vztahy s babami,s ktorymi po rozhode ostal " za dobre" .. viem,ale o jednom jeho prvom vztahu,kde ho baba podviedla a rozisli sa,teraz po x-rokoch,pred nedavnom som si vsimla,ze si ju pridal/ona si
@7 a je to normalne po 5rokoch priblizne?ved uz ani nevie co ma v zivote nove a tak, ludia sa za tych 5rokov uplne odcudzia .. a hlavne ked boli rozideni v ZLOM
@9 ano urcite sa s nim porozpravam,lebo viem,ze ak by som si to nechala pre seba,tak by ma to uplne dusilo nepotesilo ma to.. a kazdy chlap isto vie,ze my baby sme domyslave, tak si mohol domysliet aj on,ako na to zareagujem, ked to uvidim... lebo teraz je to facebook o mesiac to bude stretnutie a to by som asi nerozdychala uz
@11 nikto tu nenapisal,ze mam v plane sa hadat a rozchadzat...len ma to proste žere, tebe by asi nevadilo keby tvoja frajerka si vypisovala na internete so svojim byvalym a mozno s nim aj von chodila/stastny to clovek,kt.to nevadi/
@13 urcite sa s nim dnes porozpravam ...lebo by ma to asi zožralo .... na druhej strane mu doverujem a nechcem aby to bral, ze ho sledujem a neverim mu co si teda myslíš?
V prvom rade, tvoj priateľ je slobodne zmýšľajúca osoba s právom na vlastné rozhodnutie, nevravím, že mu to upieraš, ale rešpektuj to vo väčšej miere a prestaň ho toľko kontrolovať a náhodne si všímať veci...Keď ťa to žerie tak mu to povedz, behom minúty podľa mňa dostaneš postačujúce vysvetlenie a netráp sa tým.
To je skoro to isté, ako keby on lajkol nejakému dievčaťu fotku a teba to naštvalo. Trochu ridiculous, nemyslíš?
@15 no myslim,ze je normalne ked lajkne fotku kamaratke alebo len tak nejakemu dievcatu na nejakej stranke ... ale je ine ked obnovil kontakt s dievcatom,co ho podviedlo, sklamalo, dlho neboli v kontakte a on uz s nou nechcel v kontakte byt, netvar sa, ze ja som teraz ta najhorsia, tebe by to tiez isto vadilo
Ale prestaň panikáriť, určite sa ho na to spýtaj, ale si myslím, že ti to nemá prečo vadiť.
Aj môj si minule písal s ex asi po 5.rokoch a bolo mi to jedno, viem, že si len potrebovali niečo vyjasniť.
... presne pre taketo zalezitosti mam ja toho 'mojho' na Fb zablokovaneho. Nech nic co by ma mohlo napajedit nevidim a aspon sa nad tym nemusim rozculovat...
26rokov ma .. vies, ked si s clovek neni dlhu dobu,tak nemas o nom vela informacii,co je nove a pod. ... preco by ZRAZU s nim chcela byt kamaratka ked jej nechybal doteraz a ona nechybala jemu? to ma stve ... @24@thevanderdark
Ja som za rozisla tiez v zlom s kamaratmi (dokonca s najlepsim kamaratom), kamaratkami a tiez by mi nevadilo kebyze sa ozvu. I ked sklamali oni mna a i ked sme sa pohadali. Uplne obycajne ludsky chcem vediet ako sa maju, co robia, ci su stastne.
mhm, akú super-trúper budúcnosť môže mať tento vzťah, keď ti vadí fb priateľstvo?
frájovi máš dôverovať a ľúbiť ho, a keď niečo z toho chýba tak sa na to vykašľať :letim:
@20 je úplne u piči aké sme my baby. chlap, ktorý ľúbi nepodvedie a je jedno či sa okolo neho točí bývalka alebo nebývalka...
už len to, že máš preskúmané s koľkými chodil, ako sa volali, za akých okolností sa s nimi rozišiel mi príde divné. a to, že vieš že si ju pridal je len výsledok toho, že ho až príliš sleduješ. veď porozprávať sa s ním môžeš ale nie je to dôvod na hádku alebo mu ešte niečo zakazovať.
no ja by som si ani nevšimla, že má nového kamoša na fb lebo ho tam nestalkujem a vlastne ani neviem, ako sa volá jeho bývalka
nó, bolo by mi to jedno lebo ľúbi mňa, je so mnou, ona o neho prišla. a ak by zase chcel byť s ňou tak s ňou bude a nijako tomu nezabránim.
@36 mne je to asi jedno ci zle body alebo nie, som za to, ze clovek by sa mal s tym druhym porozpravat ak ho nieco trapi a stale na to mysli ... a mozno sa to velmi rychlo vyriesi ....a ostatne ex mi nevadia,mas pravdu,lebo je s nimi kamarat a poznam ich uz osobne ... ale tato zrazu po x-rokoch sa chce kontaktovat a byt kamaratka? wtf?
Mám síce len 17, ale takéto píčoviny som neriešil keď som mal tie ,,pseudo" vzťahy v 13 keď moja frajerka šla s kamarátom von
Ale na druhej strane ťa chápem Mám podobnú situáciu. Mňa jedna sviňa podviedla a o tri mesiace ma žiadala o priateľstvo do správy som jej napísal, že čo si ako myslí, že či je normálne si ma pridávať napísala, že si chce len popísať, že ju to ešte raz mrzí.. Tak som si ju pridal a vôbec mi nepísala po dvoch dňoch zmazaná a zablokovaná Problém vyriešený
Moja priateľka sa s bývalými bežne stretáva na akciách, niekedy spolu aj vybehnú na čaj, či obed.
Ja si tiež chodím s niektorými bývalými občas sadnúť na čaj či kávu.
Všetkých našich bývalých máme na FB. Máme dokonca spoločné fotky v počítači.
@martina123 skús si dať do poriadku sebavedomie a nevyšiluj toľko kvôli tomu. Som fakt zvedavá čo ti ten frajer na to povie. Môj bol nedávno s bývalou na káve, a vieš koľko vlasov mi zostalo na hlave? Všetky
@martina123 Aby som neklamala, ako sa poznám pozrela by som si ako vyzera a až potom by som začala "panikarit", keby bola nejaka krasavica.
Ale ako uz bolo povedane, porozprávaj sa s ním ale v rámci srandy. Skús si s toho robit srandu. Mne to pomáha
Offtopic ale som strašne rada, ze moj priatel neznáša svoje bývalé. :letim:
Ja uplne nechapem teraz Teda, nejdem sa tvarit, ze ja som nikdy neziarlila ani nic, ale toto proste nedava logiku
"Ma byvale s ktorymi je kamarat a to mi samozrejme nevadi. A je tu jedna byvala, s ktorou sa pred 5 rokmi rozisli v zlom a tym padom ju asi moc nemusi - a on je s nou zrazu kamarat na FB a ani mi to nepovedal!" oh come on
mozno mu len prisla pozvanka a tak ju odklikol. 5 rokov je vcelku dlha doba a teraz ma teba, tak ho to mozno uz ani neskrie tolko a rad sa dozvie, co ta holka poslednych 5 rokov robila.
ja mam tiez par byvalych na fcb. s niektorymi som sa sice rozisla v zlom, ale po tych x rokoch mi to pripada ako malichernost.
raz za cas si napiseme, kto sa ako ma, co ma nove.
sama som v spokojnom vztahu, neflirtujem s nimi ani nic podobne. proste ma len zaujima, ako sa im dari. zas prezili sme spolu aj nejake pekne chvile a su to v podstate fajn ludia. nic viac, nic menej.
@martina123 no veď jasné, že nie, ale keď ťa má rád, asi by ti mal povedať, keby sa nejak veľmi ozývala alebo nie? Alebo si všimneš zmenu v správaní ... čo ja viem, pôjde niekde a nepovie Ti kde ide ... neviem, aký máte vzťah, tak neviem ani veľmi posúdiť ...
presne pre toto nevidím koho má v priateloch môj a ani on nevidí koho mám ja nie žeby sme si neverili, práve naopak nechceme riešiť hlúpe hovadiny typu " prečo si prijal jej žiadosť?" a som spoko že to tak je, pri bývalom ma to strašne vytáčalo :ehm:
všetko je len o vaších pravidlách vo vzťahu ... je to len o vás a otom čo a kolko je prípustné a čo nie ... tak si treba sadnúť spolu a porozprávať sa o tom, viem je to nepríjemné ale tak čo narobíš keď už sa to deje ... ak ti vysvetlí že sú čisto len kamaráti a nemáš sa prečo trápiť, tak mu ver a ak sa bude vykrúcať tak to už je na inú debatu ... možnosti sú len dve ... buď je to fajn chalan alebo hajzel ... a ty sa podla toho zariaď :-S
skús sa o tom porozprávať s ním a nie s virtuálnym svetom lebo ani jeden človek z týchto ľudí neni on ale keď tak ti poviem že mám jedného celkom dobrého kamaráta, ktorý bol kedysi môj frajer a podviedol ma ale sme za dobre a necítime k sebe absolútne nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
porozprávaj sa s nim o tom a nechaj tomu čas
no, ja by som sa porozprávala a hlavne chcela zistit co si ma s takou osobou ktora ho podviedla a zranila este povedat.
ale ty ho poznas uznas ci sa mu da doverovat a ak hej tak mu doveruj
To je skoro to isté, ako keby on lajkol nejakému dievčaťu fotku a teba to naštvalo. Trochu ridiculous, nemyslíš?
Aj môj si minule písal s ex asi po 5.rokoch a bolo mi to jedno, viem, že si len potrebovali niečo vyjasniť.
ako stari je tvoj priatel?
Ja som za rozisla tiez v zlom s kamaratmi (dokonca s najlepsim kamaratom), kamaratkami a tiez by mi nevadilo kebyze sa ozvu. I ked sklamali oni mna a i ked sme sa pohadali. Uplne obycajne ludsky chcem vediet ako sa maju, co robia, ci su stastne.
frájovi máš dôverovať a ľúbiť ho, a keď niečo z toho chýba tak sa na to vykašľať :letim:
@20 je úplne u piči aké sme my baby. chlap, ktorý ľúbi nepodvedie a je jedno či sa okolo neho točí bývalka alebo nebývalka...
a inak @28
nó, bolo by mi to jedno lebo ľúbi mňa, je so mnou, ona o neho prišla. a ak by zase chcel byť s ňou tak s ňou bude a nijako tomu nezabránim.
NO
A
CO
? -.-
Ale na druhej strane ťa chápem Mám podobnú situáciu. Mňa jedna sviňa podviedla a o tri mesiace ma žiadala o priateľstvo do správy som jej napísal, že čo si ako myslí, že či je normálne si ma pridávať napísala, že si chce len popísať, že ju to ešte raz mrzí.. Tak som si ju pridal a vôbec mi nepísala po dvoch dňoch zmazaná a zablokovaná Problém vyriešený
Ja si tiež chodím s niektorými bývalými občas sadnúť na čaj či kávu.
Všetkých našich bývalých máme na FB. Máme dokonca spoločné fotky v počítači.
Čo je, sakra, na tom?
nic si si v tej chvili nemyslela ked sedel s nou na kave?bolo ti to lahostajne?lebo podla mna to tiez neni normalne
Ale ako uz bolo povedane, porozprávaj sa s ním ale v rámci srandy. Skús si s toho robit srandu. Mne to pomáha
Offtopic ale som strašne rada, ze moj priatel neznáša svoje bývalé. :letim:
"Ma byvale s ktorymi je kamarat a to mi samozrejme nevadi. A je tu jedna byvala, s ktorou sa pred 5 rokmi rozisli v zlom a tym padom ju asi moc nemusi - a on je s nou zrazu kamarat na FB a ani mi to nepovedal!" oh come on
mozno mu len prisla pozvanka a tak ju odklikol. 5 rokov je vcelku dlha doba a teraz ma teba, tak ho to mozno uz ani neskrie tolko a rad sa dozvie, co ta holka poslednych 5 rokov robila.
raz za cas si napiseme, kto sa ako ma, co ma nove.
sama som v spokojnom vztahu, neflirtujem s nimi ani nic podobne. proste ma len zaujima, ako sa im dari. zas prezili sme spolu aj nejake pekne chvile a su to v podstate fajn ludia. nic viac, nic menej.
no rozíť sa s ním kvôli tomu