ahojte čo by ste robili keby ste sa rozlišli s priateľom. Po dvoch mesiacoch príde za vami, že vás chce naspäť lebo vás stále ľúbi a nemôže bez vás žiť, že všetko zmení aby to bolo krásne. Keď mu idete dať druhú šancu tak sa vám zdvôverí či preriekne, že
už to tak bolo, že sa dáme pomaly ale isto dokopy....lenže keď mi to povedal tak ma to natoľko zamrazilo, že nemám chuť na nič....a neviem si predstaviť ho ani pobozkať lebo už je vo mne ten pocit, že bol s inou
no ja s mojimi bývalými nemám najlepšie vzťahy a väčšinou som si o nich po rozchode myslela len to najhoršie takže druhá šanca zatiaľ u mňa neexistovala...
to je absolútne individuálne. Ja s bývalou sa bavím v pohode, rozísť sa treba v dobrom a že sa ti priznal k niečomu takémuto ? Na jednej strane väčšina báb hovorí o tom, že chcú aby sme boli k nimi úprimný, a povedali im všetko, a on sa ti zdôveril, pretože si myslel že to len pomôže, že vlastne nedokázal sa vyspať s inou lebo stále miluje teba, a má to za následok presný opak ? rohodnite sa čo chcete. Nepodviedol ťa, nedokázal to to je myslím si dobré znamenie. Ale zas na druhej strane treba aj pouvažovať nad tým, či podla teba má zmysel aby ten vzťah pokračoval. Neviem prečo ste sa rozišli, ale ty musíš vedieť či s ním ešte dokážeš niečo riešiť. Takže celkovo ti poradiť nedokážem, to musíš len ty vedieť, a neporadí ti nikto. ja som sa len pozastavil nad tým, že bol k tebe úprimný, a je to zas zle....čo je vlastne horšie ? klamať ? alebo povedať pravdu
@4 - k tebe by som ešte takú podotázku - ako dobre si poznala svojich bývalých pred tým, ako si s nimi začala vôbec chodiť ? Bolo to aspon dlhšie ako 2 dni ? Lebo neviem si to predstaviť, že sa do niekoho zalúbiš, chodíš s ním, a potom zistíš čo sú vlastne zač až ich znenávidíš. To je trošku moc velký rozdiel. Možno rokmi, ale ty máš 17, písala si v množnom čísle, takže pochybujem že to boli dvaja, a mala si s nimi krásny 3-ročný vzťah zisťuj si o chalanovi viac skor, ako s ním začneš chodiť, a možno sa ti to už nikdy nestane že sa nebudeš vedieť baviť s bývalými...
no aj so mnou sa zrazu chce dat byvala dokopy...najprv napisala ze ma stale lubi ale ked som napisal ze jej neverim, tak hned napisala ze sa ju najviac fyzicky pritahujem z ostatnych s ktorymi bola na rande lol tak som jej napisal ze ked bude sex mozme sa dat znovu dokopy...ked nie nech ide do certa...nebudem zase chodit so 16-stkou co nechce jebat
Neviem..je to tazke povedat, lebo v takejto situacii som sa ja este neocitla..Ale mozno by som mu tu druhu sancu aj dala...Zz to, ze sa Ti s tym vobec zdoveril nieco znamena..Lebo niekto by sa na jeho mieste mozno s tym ani nepriznal..A mozno to vazne olutoval, a uvedomil si, ze spravil obrovsku chybu..a ze iba Teba lubi..
A ak ho skutocne lubis, tak mu to mozno raz odpustis, ale uz nezabudnes..Lebo ten pocit, ze bol s inou tam uz vzdy bude...No dufam, ze sa nakoniec rozhodnes spravne..drzim Ti palce
@7 predstav si že som ich poznala dlhšie ako 2 dni...chodila som so spolužiakom napríklad a toho som poznala 7 rokov od prvého ročníka....a ani ostatných som nepoznala menej ako mesiac....a predstav si že naozaj neboli 2...boli 3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A ak ho skutocne lubis, tak mu to mozno raz odpustis, ale uz nezabudnes..Lebo ten pocit, ze bol s inou tam uz vzdy bude...No dufam, ze sa nakoniec rozhodnes spravne..drzim Ti palce