Je normalne ked si nasi ex pozeraju nase fotky?? preco to robia? zo zvedavosti co mame nove? Alebo nas lubia stale ako my ich ale nedokazeme sa s nimi stretnut a vsetko si povedat a zmierit sa ?? alebo si ich pozeraju len tak?
myslim ze je to normalne... ja som to robil / robim to z nostalgie. Prakticky neviem preco, a neexistuje na to logicke vysvetlenie, ale fakt je ten, ze ak na nejake fotky svojej ex natrafim, tak si ich pozriem... s takou nostalgiou. Je to u mna pocit, neopisatelny. Ja ju totizto nenavidim, ale zaroven ju milujem, aj ked sam nechapem preco... ale sam to citim, ze zavislost polavuje... aj po 2 rokoch...
pozeram si lebo chcem vedet co ma nove ci si niekoho nasiel a tak.. a tie co mam v notbuku ked si pozeram si poviem : ach boze..a spominam na pekne chvile aj ked mi je trochu smutno z toho..
myslim ze pokial je niekto tvoj ex patril do tvojho zivota tak isto ako ty do jeho...samozrejme ak neslo a nejakeho magora ktory si vztahy nevazi a zbiera ich len ako trofeje....a pripada mi normalne ze sa aj po rozchode o cloveka zaujima ved ked sa vam strati steniatko tiez sa on zaujimate...ale aj tak myslim ze si casto byvali kontorluju svoje ex...len tak jednoducho ich to zaujima ved ako som uz povedala bola si sucast jeho zivota...
ja si s ex aj pisem a vonkoncom to neznamena ze ho milujem...a ani ze ma trapi nas rozchod lebo keby ma to trapilo asi by som sa nedokazala pozret ani na jeho fotky ani mu napisat ani nic...nie sme zrovna kamarati ale zaujima ma co ma nove a sem tam sa na nom aj celkom pobavim
moj ex urobil do mojho albumu cez 40 navstev, z toho len nejakych 10 bolo pocas toho co sme spolu chodili... ... ja do jeho albumu ani nepachnem, lebo by ma naplo
ako fotky napríklad tu na birdz? ja neviem, ja si také fotky nepozerám, pretože ma to nezaujíma a on ani také fotky nemá a inde nie sme v kontakte aby som sa k foto dostala..
a pochybujem, že on si pozerá moje fotky alebo čo...
a určite to neznamená, že ma miluje alebo ja jeho..
ale tak, ked s niekym prezijes isty cas a vacsinu toho casu vam bolo dobre, tak prečo nezostat v kontakte alebo čo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a k veci
pozeram si fotky len tej ktoru milujem ostatne neriesim...
veď to bol človek,ktorého som mala rada a tak chcem vedieť ako sa má,čo má nové.
a pochybujem, že on si pozerá moje fotky alebo čo...
a určite to neznamená, že ma miluje alebo ja jeho..
ale tak, ked s niekym prezijes isty cas a vacsinu toho casu vam bolo dobre, tak prečo nezostat v kontakte alebo čo