@cert861 tak to sa potom nedari asi mne... ja si ludi velmi k telu nepustam, oberazne povedane takze ak uz sa niekoho naviazem tak, ze ho povazujem za priatela, tak velmi tazko to ostane len pri praitelstve.. hmm
mam najlepsieho kamosa..od malicka..proste to je taky clovek, ze uplne viete kolko to ma vyhod? neskutocne vela..baby su prijebane... nikdy neviete co mozete od niektorej chorej hlavy cakat...
@senida : áno to je pravda. veľmi ťažko to ostane len pri kamarátstve. ale ak jeden z nich nechce(napr. je zadaný), tak to musí chctiac-nechciac ostať len pri kamarátsve. zažil som to. a obávam sa toho, že ak sa to stane niečím viac, už to nebude také dobré ako priateľstvo. lebo vieš ako: predsa len sú vždy nejaké veci, ktoré frajerovi nepovieš, ale iba najlepšej kámoške. prípadne kamarátovi
@cert861 jj, moju best friend by som nevymenila za nic na svete. A co sa tyka chalanov priatelov - je to sice nechutne gycova veta, ale niekedy srdcu fakt nerozkazes.. Mozno som divná, ale momentálne si priatelstvo cením ovela viac ako vztahy s chalanmi... ale to bude mozno aj tym, ze mam najlepsiu priatelku na svete a na chalanov som mala doteraz dost smolu
@senida to je možné. a ja som asi tiež divný, pretože si takisto priateľstvo cením viac ako lásku. ale podľa mňa je to normálne. pretože ak sa kôli frajerovi vzdáš kamarátov, a potom ťa nechá, tak ostaneš celkom sama.
no nič.
áno, existuje priateľstvo/kamarátstvo medzi opačnými pohlaviami, ja mám niekoľkoročné kamarátstva s chalanmi a nikdy nebol problém, tak neviem čo sa stále rieši
jasne ze hej a niekedy je lepsie ako s rovnakym pohlavym.. aj ked ja som pripad kedy nerozlucne kamaratstvo vediem s babou.. kebyze ju vsak nemam asi mam naj kamarata...
pravdaze existuje. moj kamarasky okruh pozostava prevazne z chalanov, dokonca moji naj kamosi, co o mne vsetko vedia su povacsine muzskeho pohlavia. a je to super, vedia poradit z druheho brehu a som si ista, ze nechcu viac, lebo maju aj svoj vlastny lubostny zivot + aj ja mam priatela a vsetci to vedia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@senida aj priateľstvo existuje. mám také. 2
no nič.
áno, existuje priateľstvo/kamarátstvo medzi opačnými pohlaviami, ja mám niekoľkoročné kamarátstva s chalanmi a nikdy nebol problém, tak neviem čo sa stále rieši