Existuje niečo, načo majú všetci ľudia rovnaký názor?
Existuje nejaká problematika, téma, alebo otázka, na ktorú majú všetci rovnaký názor? Kebyže dám nejakú anketu, a ľudia v nej zahlasujú všetci za rovnakú možnosť.
Práve som chcel povedať, že existuje. Asi som práve túto otázku všetkým položil. Existuje otázka, na ktorej sa všetci zhodnú, a je to asi táto Pretože okrem tejto otázky asi iná neexistuje...
Ale potom už všetci nebudú môcť hovoriť nie, ale áno, pretože tou otázkou je táto... toto je paradox
takých je veľa podľa mňa, napríklad "Pili ste už niekedy vodu?" alebo "Mali ste už niekedy na sebe ponožky?" alebo "Počúvate hudbu?" áno chápem že to nie je otázka názoru... ale myslím, že by sa zhodli všetci!!
@Pikao Čiže môžu mať všetci ľudia rovnaký názor, ale len na veci, ktoré sú proste dané a sú to fakty. Niečo ako aj s tou krvou, smrťou, či narodením...
Čiže vlastne nie, neexistuje, keďže ľudia sú na to príliš individuálne bytosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
rischo - ak áno, aká?
odpoveď: áno
-nikto nebude mať názor že nezomrieme, lebo to je jediný fakt čo platí
aj keď to ani nieje otaázka ale neva
Ale potom už všetci nebudú môcť hovoriť nie, ale áno, pretože tou otázkou je táto... toto je paradox
,, musím platiť dane? "
nič nie je isté, len dane a smrť
"Rozum je jediný dar, ktorý Boh nadelil všetkým spravodlivo, pretože nikto sa nesťažuje, že ho má málo"...
takže asi sa všetci zhodnú v tom, že nie sú hlúpi
ľúbiš jebačku?(s hocičím, hocikým)
kto by povedal nie??
ano
Čiže vlastne nie, neexistuje, keďže ľudia sú na to príliš individuálne bytosti
Pre každú bytosť platí že chce byť šťastná a zbavená utrpenia.