definuj "cítiť viac". ak si pod tým predstavuješ, že jeden z tých dvoch (alebo aj obaja) si myslí, že s tým druhým by si to vedel za určitých okolností predstaviť (ael nejde to lebo jeden alebo obaja sú napr. zadaní), potom je správna zelená možnosť
a zas raz dokolo to iste...
Ano,u mna je to v pohode,viem si to nielen predstavit ale aj to realne funguje...
Vsetko vec komunikacie a vzajomnej dohody.
existuje urcite...ale na zaciatku sa muselo nieco odohrat.ja mam najlepsich priatelov v tych chalanoch,ktori sa mi najprv fakt ze pacili/alebo ja im. a teraz sme len kamosi
samozrejme že existuje, ešte kedysi som mala také obdobia že sa mi kamaráti opačného pohlavia minimálne páčili, ale teraz mám troch kamarátov (sú hetero a bez baby) s ktorými by som nechcela chodiť (aby ste to zle nepochopili, s nikým z nich) a viem že ani oni so mnou... som si istá tým že takéto priateľstvo existuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ano,u mna je to v pohode,viem si to nielen predstavit ale aj to realne funguje...
Vsetko vec komunikacie a vzajomnej dohody.
ak nemaju, tak priatelstvo = vztah... minimalne z jednej strany..