je len otazne ako sa na to pozeras.je to velmi zosiroka skatulkova, oc to nemam rada toto ma donutilo sa zymysliet............a ked sa pozeram na ludi okolo seba tak velmi malo ludi patri do prvej skupiny.........
no asi nikto z nas okrem masochistov vedome nevyhladava bolesť, a snaží sa užiť si rozkoš života. takže ked mam zaradit seba tak asi do obidvoch skupin.Aj ked uznavam ze bolesť nám niekedy prináša pocit že ešte stále žijeme ked máme pocit že to tak už nie je.
@eli19 Nech tu myslienku o bolesti pocuvam kolko chcem, ale nespominam si snad ani na jeden pripad, kedy by na mna bolest posobila takym sposobom
Inak neviem, masochista nie som, ale je vela typov bolesti. Niektore mi vadia, niektore nie a niektore su... tazko popisatelne. Ale kto si nikdy jazykom nebehal po nejakom podrazdenom mieste v ustnej dutine aj napriek tomu, ze to akurat boli?
nejde o bolest fyzicku........páni tak buď si klamete (a robí te to dobre), alebo sa za to hambíte, alebo je vám potom skvele a mnoho ľudí vám malo by čo závidieť
@bestia999 Neviem ako ostatni, ale napriklad na mna sa velmi nevztahuje ani jedno ani druhe. Bolest? Nic zavazneho... Nejake stresy v praci nepovazujem zs bolest a inak som celkom flegmatik. Zo zasady teda skor odklepnem prvu moznost, pretoze s tou nie je problem sa stotoznit (kto by nehladal moznost ako sa mat este lepsie?)
@bestia999 Nepovedal som, ze sa mam dobre. Ale to, ze nepocitujem ziadnu bolest Stve ma, ked potrebujem skoro rano vstavat, stve ma ked ma niekto zdrbe za nieco za co nemozem a ja to potom musim riesit, stve ma kadeco... Ale bolest to skutocne nie je.
@9 ta posledna veta je tiež pravda. no ja som zopár takých situácií zažila. kedy som bola v takej depke že som nemala chuť žiť a len náhodná fyzicka bolesť ked som náhodou do niečoho vrazila (čo sa mi stáva dosť často) mi dokazovala že ešte žijem.
zle položená otázka. tá teória nerozdeľuje ľudí, ale spája. hľadanie rozkoše a útek pred bolesťou sú dve strany jednej mince, ktorú možno nazvať princíp slasti. je to jeden zo základných princípov freudovej psychoanalýzy a ako taký reguluje priebeh duševných procesov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
niekey sa iba zda ze tam patria
Inak neviem, masochista nie som, ale je vela typov bolesti. Niektore mi vadia, niektore nie a niektore su... tazko popisatelne. Ale kto si nikdy jazykom nebehal po nejakom podrazdenom mieste v ustnej dutine aj napriek tomu, ze to akurat boli?
Oprava: To sice ano, ale ten v tejto ankete stejne nezapada do ziadnej z uvedenych skupin.
druha moznost: pesimisti, ktori ocakavaju a boja sa toho najhorsieho
zle položená otázka. tá teória nerozdeľuje ľudí, ale spája. hľadanie rozkoše a útek pred bolesťou sú dve strany jednej mince, ktorú možno nazvať princíp slasti. je to jeden zo základných princípov freudovej psychoanalýzy a ako taký reguluje priebeh duševných procesov.