hľadal som na google maps, nenašiel som nič dopekla iba nejaký autoservis s menom človeka, ktorý má rovnaké priezvisko ako ja, tam kdesi pri Ústí nad Labem ...
na Floride v USA a keďže na Floride by som chcel žiť, tak by bola haluz práve na tej ulici..vyzerá to tak celkom fajn, je tam jazierko a pár metrov od mora
Ulica Vysoký asi nie je, ale existujú 2 obce, jedna v Prešovskom a jedna v Banskobystrickom kraji. Taktiez su na Slovensku minimalne 3 kopce s nazvom Vysoka. Ak sa to rata teda...
Tak doslova naše priezvisko nie, to by sa asi ani nedalo, no v PL je zopár ulíc aj dedín, ktoré sú odvodené z nášho priezviska.
A musí to znieť dosť divne, keď niekto povie, že býva v Smiechove alebo Smiechoviciach
neverím tomu, mám nemecké priezvisko, ale ani tam nie je rozšírené a v slovenskom ženskom tvare ho je fakt málo, a nikto slávny taký podľa mojich informácií nie je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Nie som Marijan, ale pocita sa
a ešte v akomsi švédskom meste je ulica s názvom Lucka, ako som dnes zistila
inac, kamarat sa tak tiez vola
A musí to znieť dosť divne, keď niekto povie, že býva v Smiechove alebo Smiechoviciach