v mojom zivote su ludia, ktorych moc nemusim alebo proste si s nimi nemam co povedat, ale vyslovene, zeby som niekoho nenavidela..to nie...a dufam, ze to tak ostane co najdlhsie
su ludia s ktorymi si nesadnem a neviem sa porozpravat a ked mi nieco povedia najradsej by som vrazdila ale ze by som ich nenavidela to sa neda povedat... neprajem nikomu nic zle... nikomu ani cloveku ktory by mi ktovieako ublizil... skratka neviem a ja by som ani nevedela niekomu ublizit
poznám ľudí, ktorých nemám z duše a rada a je veľmi veľa ľudí, ktorí sú mi nesympatický, ale je ešte viacej ľudí, ktorí sú mi ľahostajní, no jeden človek je, ktorého nenávidím a keby som mala možnosť zabila by som ho bez jedinej výčitky
ale nenávisť je veľmi únavná a ja som neskutočne lenivý človek a nerada plýtvam energiou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale nenávisť je veľmi únavná a ja som neskutočne lenivý človek a nerada plýtvam energiou
Je to špina...