keď ideš študovať stargréčtinu, tak automaticky sa tam vyučuje kultúra, jazyk, reálie, geografia štátu. Ale študovať mŕtve jazyky je úplne odveci, vážne.
odbor religionistika, FIFUK v BA. tam to mas. alebo mozno estetika, etnologia ale najviac to je na religionistike. ale to si fakt mozes z vlastneho zaujmu studovat aj doma. ak chces poslem ti knihy a uzitocne veci ohladom toho napis mi kedtak TS
poznam par ludi co vystudovali arch.. tie dejiny a nieco okolo toho...
ťahajú 8-12 za pásom tímto som chcel len naznačiť že uplatniť sa hlavne na Slovensku je "takmer" nemožné pokiaľ nemáš dobrú známosť, keď tak tak ber už len vyššie tituly a neukonči to po Bc.
myslím, že v Trnave je taký odbor, že klasické jazyky...a máš tam gréčtinu a aj latinčinu...možno sa pôjde aj do mytológie..ale naozaj popremýšľaj, lebo na SVK sa asi neuplatníš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ťahajú 8-12 za pásom tímto som chcel len naznačiť že uplatniť sa hlavne na Slovensku je "takmer" nemožné pokiaľ nemáš dobrú známosť, keď tak tak ber už len vyššie tituly a neukonči to po Bc.