Hotelová asi priamo nie ale je kopa študijných programov, ktoré sa tomu aspoň približujú na EUBE určite niečo k tomu bude, možno skús zahraničnoobchodné podnikanie, ale není to zrovno najlepšia škola . Možno .. PEVŠ - fakulta ekonómie a podnikania, ale tiež to není nejaká výhra popozeraj fakulty vysokých škôl niečo určite nájdeš ked nie, skús nitru alebo trnavu, to sú tiež mestá s docela dobrými výškami držím palce
a načo? hej, v pn je vyššie odborné ale vysokoškolskému vzdelaniu sa to nepribližuje (zo skúseností kamarátov). a podľa môjho názoru na hoteliera nie sú potrebné veľké akademické vedomosti. časnícku univerzitu kedy otvoria?
@matii ale zase aj z hotelovky je dobré spraviť si výšku, napríklad niečo s podnikaním sa určite bude hodiť, nejaký podnik, bar alebo podobne si síce môže otvoriť aj bez výšky, ale titul pred menom vyzerá na každom papieri lepšie
@gratz no tak si sprav nejaký manažment alebo čo, napr. externe popri robote, to už znie vznešenejšie ako vysoká škola hotelová aj keď kvalita takej školy tiež na tri veci (zas z vlastných skúseností). proste si treba zvážiť či ti ten "dobre vyzerajúci titul" za to stojí, či taká škola nie je len zabitím času, ktorý si mohol stráviť efektívnejšie
@7 Viem, viem, tiež si to myslím. A často alebo skôr nikdy to nemá cenu ked študuješ len kvôli titulu, ale nepovedal som že by si ju mala urobiť LEN kvôli titulu VŠ sa zíde vždy, a za 20-30 rokov sa bez VŠ už bude ťažko získavať seriózny plat, takže z hotelovky sa tiež oplatí robiť VŠ, ten titul, ktorý na nej získa určite využije, a tie drahocenné skúsenosti (varenie na intráku) bude mať na celý život
a co tak nieco ako stredna skola "hotelova" kde by som chodil externe? Samozrejme maturitu uz mam. Chcel by som to kvoli tomu, ze ak by som mal niekedy restiku, chcel by som byt ja veducim kuchyne. Alebo je na to treba nieco ine?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a co tak nieco ako stredna skola "hotelova" kde by som chodil externe? Samozrejme maturitu uz mam. Chcel by som to kvoli tomu, ze ak by som mal niekedy restiku, chcel by som byt ja veducim kuchyne. Alebo je na to treba nieco ine?