jj, pred dvomi rokmi ale zvolila som si zlu kategoriu.. z angliny som mala plny tusim, a druhu som mala svet okolo nas.. mala som si dat bity a bajty som lama
neni to vobec tazke ale plati sa za to, zober si ze aku mas pravdepodobnost ze vyhras.. nevyhodila by som za to prachy zase
je to kokotina, ja som na tom bol a tiež som mal anglinu a bity a bajty ako @hoperpohroma a z angliny som mal skoro plny pocet lebo som vsade daval aj "istotu" iba jednu chybu som mal tusim a na bitoch a bajtoch som pohorel
@romanzkrajinyx jasne ze nebola, svet okolo nas som dojebala..
a nikdy som nebola v anglicky hovoriacej krajine ani na 1 den a mala som plny praveze rodeni anglicania podla mna vedia gramatiku horsie, oni na nu seru
@hoperpohroma no to je pravda. aj ked som myslelslovakov co boli v anglicku ale..pockaj..ja som tu druhu temu tiez dojebal..ale vyhodnotenie je pre jednotlive kategorie oddelene cize ak mas z jedneho plny pocet a z druheho 0 bodov stale si prva..v tej svojej kategorii
to je uz tento stvrtok, nie? urcite idem na anglinu... a dalej neviem.... co tam je este? astronomia, byty a bajty, tajomstva prirody, dejiny a spolocnost? aaaaa
ja chcem ísť tiež z angliny a to druhé neviem.. rozhodnem sa v deň testu ja som bola 2x v anglicku ale v tedy som mala asi 6 rokov takže je mi to nanič xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
neni to vobec tazke ale plati sa za to, zober si ze aku mas pravdepodobnost ze vyhras.. nevyhodila by som za to prachy zase
inak ja si jazyky nedávam..nemá to zmysel..ak bol niekto v anglicku 2 roky napr. aku ja mám šancu proti nemu?
som bol minuly rok z dejin a ako funguje svet..som bol 10. v SR! moj celozivotny uspech
a nikdy som nebola v anglicky hovoriacej krajine ani na 1 den a mala som plny praveze rodeni anglicania podla mna vedia gramatiku horsie, oni na nu seru
to má platit škola???? hajzli neprajní!
toto ma nasralo
idem teraz zase ale iba preto lebo sa mi nechce ist na hodinu