to: just zasa niekto mudri komentuje, ked kazdy vie ze windowsi su celkovo oničom, akurat na nich kazdy oceni to ze su popularne a graficky pekne spracované. Testy VISTA vs. Ubuntu ukízali jasni vysledok,(ubuntu: vyrazne lepšie efekty, vyšši vykon atd..proste vista out)... tak ze je to asi o tom ze, ked nechceš mať problémiky, je potrebne používať open source softwary... UBUNTU+FIREFOX, vistu zahod do koša,...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ja nepouzivam modre E ale Cervene O Opera ale aj tak mam pocit, ze ty nemyslis internetovy prehliadac neviem rpeco
Ak máš 512 MG tak sa nečuduj a radšej si daj XP alebo dokúp aspom do 1024 MG RAM ikeď odporúčajú 2000 GB.
Ja mám 1024 MG a stačí.
Vista je neskutočne náročná.
Nemaj nastavený vzhľad Windows Aero.
Tu je cesta:
1. štart
2. ovládací panel
2. informácie o výkone a nástroje
3. upraviť vizuálne efekty
4. (povolíš prístup),
nastaviť s cieľom dosiahnutia najlepšieho
výkonu
Teraz to budeš mať ako Windows 98 čo nie je vôbec pekné.
Ak ti to bude moc vadiť tak si len nastav vizuálny vzhlad: Winows Vista Basic
Mne sa tak výkon zlepšil o viac než 10%.
(toto je celkový vzhľad,ak si ale mala na mysli náhľad videa v programe Internet Explorer v tom ti neporadím.Ale aj tak to dosť pomôže)
No IE, NO WIN,
Just: Vdaka. Velmi mi to pomohlo.
Mam sice 1 GB RAM ale aj tak, ked som otvaral priecinok s videosubormi, tak sa mi priezkumnik restartoval. Uz som z toho chytal nervy.
(2000 GB pamät by nebola zla)