@etelnair jedine trapne je ako sa solovo do mna stale navazas, ludi ktori ma tu nemaju radi spocitam na prstoch jednej ruky ale stale sa tvarite ako keby vas bola vacsina...... pateticke
@etelnair ries si komplexy na niekom inom pls Jednoducho nema hlavu ani patu aby ta iritoval jeden clovek na fore kde je 400 000 luda.... uplne od veci tak si daj chladeny drink a nevsimaj si ma
@hluzar ked bolo v dvoch anketach po sebe ktore otvorim len po jednom prispevku a to tvoje vadne video tak sa necuduj ze si to ludia vsimnu -.- daj si to do videoblogu ...toto je jak keby som napisal clanok a hodil ho do par diskusii nech si ludia pozru....necudoval by som sa keby mi vynadali a poslali ma s tym do blogu -.-
@ale jediny kto mu tu stale nadava si ty a 3 alebo 4 ludia sa k tebe pravidelne pridaju tod vse. Zalozil som 2 prieskumne ankety o tom ci niekomu vadi co tu robim a vacsinu to bavilo ( uz som s tymi anketami prestal poznam unosnu mieru) takze nechapem co mas za problem
a ze mi to admin zmaze ? No co dokopy mi nezmazal este nic raz za cas mu to dovolim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
1) si trapny
2) si kokot
a ze mi to admin zmaze ? No co dokopy mi nezmazal este nic raz za cas mu to dovolim